Sinu tee bikeriks...

Kasutaja avatar

toopakk

Lugemata postitus Postitas toopakk »

Kui kõik ausalt ära rääkida, siis alguse sai kusagil 80-ndate keskel, onu Java tagaistmel, väikese poisikesena. Siis sai põristatud sõprade punnvõrridega, kuni sain 8 klassis päris enda Delta. Kui sõpradel olid mopid käsi käikude ja sidurikettad olid papist, siis mul oli jala käigud ning metall kettad. Nii sai paar aastat pullidud, kuid siis sai vaim otsa ning tsikli teema jäi päris kauaks ajaks tahaplaanile. Niipalju küll et vahel sai mõni tiiru sõprade omadega tehud nii venelaste kui välamaalastega, kui ei tõmmanud nii väga.

Kuni eelmise aasta märtsi kuuni, kui ärkat hommikul sellepeale üles et naabri poiss timmib oma Hondat. See ajas juba sügelema ning samal õhtul sauna õhtul sai vastu võetud otsus et teen load ära ning ostan bike, milleks sai 98 aasta CBR 900RR. Siit võib tekkida küsimus. et miks just bike; vastus: lihtsalt mulle meeldivad biked. Kindalsti on chopperiga mugavam sõita jne. kuid millegi arvelt tuleb lõivu maksta.

Nüüd siis üks hooaeg sõidetud, ja peaks mainima et kahetseda pole küll tulnud. Pigem võiks öelda, et miks ma seda varem ei teinud.

Sellega võiks kokku võtta minu tee bikerini.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Otsin / nägin inimest.”