Autokoolid
-
- Tsikkel: Kawasaki GTR1000
- Tänatud: 6 korda
napoleon kirjutas:Lugesin siin viimaste aastate postitused läbi ja kokkuvõtteks jäid sõelale:
motokaru
kalju autokool(on ka negatiivseid hinnanguid)
radial
oü autosõitKas kellelgi on midagi lisada või ülaltoodute kohta kommentaariks öelda? Olen juba mitu aastat hoogu võtnud, sel aastal on plaan A kategooria ikka ära teha. Hind pole määrav, pigem eelistaks kooli, kus kool ise asjad korda ajab(näiteks ei pea hakkama ise otsima, kust esmaabikoolituse saab, ei pea kulutama liigselt aega ega närve, et sõiduõpetajaga kaubale saada jne.).
Mina soovitaks Motokaru. Ma küll tegin B kati seal kuid minu muljed Motokarust.
Õpetajad on inimlikud.
Seal organiseeritakse ka esmaabi koolitus. Koolitajad on ka ise tsikli teemas sees ja teavad mida peab õpetama. Neil on kogemusi motosurvivali korraldamisega ("ellujäämis kursus tsiklitel"). Igati positiivne kool, midagi ette heita pole, kui vaid teooria eksam oleks natukene keerulisem kui ARK-i demo. See demo versioon on natuke vigane. Koolituses on näha positiivsust, ei tulnud kordagi ette hetke kus õpetaja oleks karjunud või muul moel vihastanud, mõistavad , et õpilastel tekib vigu. Seal on võimalik ka ainult nõutud sõidutundidega hakkama saada kui piisavalt kiire õppija ja hea liiklustundja oled(paljudes autokoolides nõutakse lisatunde , arvatavasti lisaraha teenimiseks)NB! ei tahtnud kedagi otseselt süüdistada. 10 palli süsteemis 9.5
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.