Honda XRV 750 RD04 RD07 erinevused ja muu twini arutelu
Moderaator: Moded
-
hannes
- Tsikkel: Ducati Multistrada 1200S
- Tänatud: 1 kord
Muide, tänu juuresoleval pildil oleva tegelase näpunäidetele kujunes Aatomiku, Argo ja minu möödunudaastane Tsehhi-Slovakkiareis väga huvitavaks. Oma peaga poleks iial taolisi kohti leidnud, kuhu ta meid juhendas oma GPS-i koordinaatidega.Raigo kirjutas:
Ida-Virumaa – lähemal kui tundub, lahedam kui arvad!
Ducati Multistrada 1200S
Honda NC 750X DCT (müüdud, teenis mind truult täpselt 3 aastat ja 21000km)
Honda XRV 750 MooramaaPaar (müüdud, teenis mind truult 10 aastat ja 68000km)
Iga tsikli jaoks on oma tee!
-
Alex
- Tsikkel: Punane Roller
- Tänanud: 20 korda
- Tänatud: 2 korda
hannes kirjutas:. Oma peaga poleks iial taolisi kohti leidnud, kuhu ta meid juhendas oma GPS-i koordinaatidega.![]()
![]()
![]()
kas neid koordinaate oma meilboxi oodates oleksin vaga pealetykkiv?
terv Alex
Müüa 2006 V-strom, üks omanik, kallilt.
-
hannes
- Tsikkel: Ducati Multistrada 1200S
- Tänatud: 1 kord
Kui Sa neid lihtsalt niisama vaikselt ootad, siis ei ole. Aga kui Sa neid ikka tõsiselt tahtma hakkad, siis ilmselt oledAlex kirjutas:kas neid koordinaate oma meilboxi oodates oleksin vaga pealetykkiv?
terv Alex
Aga ma arvan, et võid ikka saada. Tuleta mulle seda meelde, kui nädala jooksul midagi juhtunud ei ole
Ida-Virumaa – lähemal kui tundub, lahedam kui arvad!
Ducati Multistrada 1200S
Honda NC 750X DCT (müüdud, teenis mind truult täpselt 3 aastat ja 21000km)
Honda XRV 750 MooramaaPaar (müüdud, teenis mind truult 10 aastat ja 68000km)
Iga tsikli jaoks on oma tee!
-
Lihunik
- Tsikkel: Suzuki DL1000
- Tänanud: 1 kord
Tervitus.
Plaanis RD4 külje rauad tellida .Praegu valin kahe firma vahel. Oskate midagi soovitada?
http://www.touratech.com/shops/001/prod ... b20bce09d2
VÕI need?
https://ssl.kundenserver.de/s74270419.e ... 010WS%3D29
kas keegi on tellinud?
Lihunik kirjutas:Tervitus.
Plaanis RD4 külje rauad tellida .Praegu valin kahe firma vahel. Oskate midagi soovitada?http://www.touratech.com/shops/001/prod ... b20bce09d2
VÕI need?
Tundub, et mõlemate raudade esimesed alumised otsad kinnituvad põhjakilbi kinnituskronsteinide külge, mis mulle ei meeldi sellepärast, et on ebamugav põhjakilpi ära võtta ja tagasi panna (Touratech selles mõttes veidi parem), võivad rikkuda kronsteinide keevismutrite keermed ja kukkumise korral võivad kronsteini raami küljest üldse ära murda. Viimast ei ole kuulnud, et eriti juhtuks, aga minul on üks kronstein ära murdunud ja teisel keermed siledad, st. et kinnituspoldi teise otsa tuleb mutter keerata, mis on eriti tülikas. Kaaluksin ühe variandina ka <a href="http://www.mo-tech.de/produkt/index.php ... otech</a>i raudu - ise plaanin need tellida, kuna vanad Five-Stari rauad purunesid vibratsiooni tagajärjel ca 500 km-se vahega eest ülevalt keevitusliite lähedalt.

-
Lihunik
- Tsikkel: Suzuki DL1000
- Tänanud: 1 kord
Tänud Gotham!! ![]()
Seal on küll kirjas, aasta 90-93 aga pilt on RD7 ga. Valged rauad on küll koleda kujuga.. peab siis mustad võtma, kuigi vajaks valgeid.
Oskad sa õelda, kas need mustad sobivad siis mõlemale(rd4 /rd7) ?
See kinnitus tundub mõistlik,ja need palju soodsama hinnaga,kui minul
heh eesti maaletooja .. ilmselt need võtangi siis.
http://motokaup.ee/index.php?cPath=29_30
Lihunik kirjutas:Seal on küll kirjas, aasta 90-93 aga pilt on RD7 ga. Valged rauad on küll koleda kujuga.. peab siis mustad võtma, kuigi vajaks valgeid.
Oskad sa õelda, kas need mustad sobivad siis mõlemale(rd4 /rd7) ?
heh eesti maaletooja .. ilmselt need võtangi siis.
http://motokaup.ee/index.php?cPath=29_30
Aasta kohta on seal kirjas ikka 90-03.
See valge tundub jah olevat hoopis teine toode ja kinnitub ka põhjakilbi kronsteinide külge. Ei oska vastata selle musta mudelisobivuse kohta, tasuks igaks juhuks müüjalt üle küsida.
Tundub, et üks on lihtsalt uuem ja teine vanem mudel - mäletan, et on kirutud seda SW-Motechit aastakäigust sõltuvalt, aga ei oska öelda, kas see aastakäik käib Twinni või raudade kohta ja kas need on üksteisest sõltumatud.
-
dubweiser
- Tsikkel: bmw r1150 gs adventure
mul oleks ekspertidele küsimus, kas rd07 ja 04 "paagil oleva põlvekumeruse" suurus on sama? proovisin sõbra rd04 ja üllatuseks avastasin, et põlved ei mahu nendesse kumerustesse ära. selleks pidin ennast "normaalsest" istmeasendist tahapoole nihutama, kus istumine polnud eriti meeldiv.
ise olen pigem harju keskmiste jalgadega, st. pigem lühem kui pikem.
-
kõrtsmikumolu
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
Re: Honda XRV 750 RD04 RD07 erinevused ja muu twini arutelu
ega eestis pole kellelgi selliste raudadega kogemusi (ricki cross):

ja teine küsimus: kas keegi on midagi ette võtnud istme esiotsaga... omal see mure, et liialt lähedal paagile, vajaks ca 5 cm tahapoole, et jalad kumerustesse mugavamalt mahuksid.
-
Hr. Kaaru
- Tsikkel: IZ
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 6 korda
seda pilti nähes meenus mulle kohe metsaveo masin millega töötasin-umbes samapalju torusid ümber kabiini ![]()
urrr..
juba kolmas firma eestis ei saanud hakkama laibakate toomisega.
esimesel kahel ei õnnestunud üldse, kolmas tarnis mulle vanema mudeli omad, kuni '92.
![]()
ehk lähengi selle peale, et tellin itaallastelt ahvipuuri ära?!
muuseas, kas kellelgi on nendelt http://www.rikycross.it/ tellimisega&suhtlemisega kogemusi?
hatman kirjutas:urrr..
juba kolmas firma eestis ei saanud hakkama laibakate toomisega.
esimesel kahel ei õnnestunud üldse, kolmas tarnis mulle vanema mudeli omad, kuni '92.
ehk lähengi selle peale, et tellin itaallastelt ahvipuuri ära?!
Kas Sa" dragbike.ee " kaudu Louisest ka tellida proovisid,nad müüvad seal ka SW-Motechi raudu.
rikycross reageeris juba järgmisel päeval mailile, tellin ära.
käisin täna tiirutamas, ja avastasin pärast igaks juhuks laadimispinget mõõtes, et oli ca 14,6 madalpööretel.
kas seda pole paljuvõitu ja kas vajadusel regullida saab?ning suunatulede RELEE (vm blokk?) vist ikka ei taha üldse töötada külmaga...
rakendub ca 3-4 sek viivitusega.
Mis sa siin selle laadimispinge pärast põed. Niikaua, kuni see üle 14.99 V ei käi, ei näe minu põhjust muretseda.
Enda Varaderol on niimoodi, et tühikäigul on laadimispinge 14.8V kui gaasi annan, hakkab vähenema, nii 14.2V peale.
Reeglina laadimispinget reguleerida ei saa, seda teeb laadimisrelee.
Ja nende suunatulede kohta- vaata suunatulede lüliti üle, kas annab piisavat head ühendust. Endal oli selline jama, et ühendus oli kehv ja suunatulede viivitus oli ka ca 3-4sekundit.
rikycross rauad kohal - igati asised ja tugevad.
eks muidugi esimene külje panek näitab, aga tundub küll, et julgen soovitada teistelegi.
laibakad 184€ + esimene pakiraam 173€ + post.
võrreldes üleval lingitud pildil olevare riky raudadega on laibakad minul natuke paksemast torust.
teisi võimalikke raudu näinuna olen igatahes rikyga kõige enam rahul.
omaette rosinaks tordil on need ülemised rauad, mis küll rohkem välimuse pärast võetud, ent ehk läheb vaja ka kaitsefunktsiooni okste puhul, või ka panna sinna mingit varustust peale kinni.

touratechist sain uue esiklaasi ka kätte (84€ + saatekulud), see on AT originaaliga võrreldes ca 13 cm kõrgem ja nurk on ka natuke parem, juhib tuule tõesti kenasti üle pea. eks vana jääb reservi - tema eelis et pehmem ja muljutavam materjal.
ebameeldivatest talvel udus sõitmise kogemustest õppides sai udulatern samuti ette pandud.
mõte ka selles, et mõnel autol linnas taga sõites ei taha neid kahte lähitule laternat ikka tagaklaasist sisse suunata, endal piinlik ja eesolijal ebamugav. pigem panen teatud oludes gabariidid+udulatern.
lenksupealse lüliti otsimine oli omaette tegu, lõpuks sai võetud ühelt vanalt vene rattalt.
käepidemesoojendused ka ühe jutiga paigas, nende lülitusrelee samuti koos udukate releega saab tonksu gabariitidega lülitamiselt.
lenksu peal garmin quest geps koos hoidjaga, kaardiks sees ragio baltikum, mis mind metsasihtide jms osas rahuldab.
toite jaoks sai väljavõte vasakule poole gondli sisse, nii et avaus jääks natuke allapoole vaatama, tagamaks võimaliku niiskuse väljavalgumise.
paagikott sai ka selline leitud, mis mahutab vajadusel nii läpaka kui pika toruga digipeegli.
väljapoole eestit plaanin sõita maanteedel tomtom autogepsuga, mis siis kile alla kotti ja hea küll.
held'i tour-champ osutus minu arvates AT-le magnetite asukoha ja välise kuju poolest mõistlikuimaks, sai motomarketist tonniga.
kuna ostes oli taga juba givi kohver peal, ja pikki sõite küljekohvritega tuleb harvem, siis rahuldusin ka givi küljekohvritega.
ning istmepadi. pole sellega veel pikalt sõitnud, korra oli juba all paide-tallinn otsal. sellega sain vähemalt ära reguleeritud probleemi, et olin kehaga paagile natuke liialt lähedal, põlved tahaksid paremini sobida paagi lohkudesse, mitte jääda sinna serva peale.nojah, nüüd võib pidada natuke hooaja koma ja oodata, kuni teed jälle kuivad ning sõidetavad on.
ehk on kellelgi esiratta puksi liigset?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.