Sõidupäeva jutud
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: DragStar1100 Custom; SR500/BSA
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 2 korda
sõidetud! Tehnilistel põhjustel jõudsin veidi enne nelja, aga linna peal tegin tiirud ja 5ks taas Saku Suurhalli ette, kus sai see "tank'i" sõit kah oma silmaga ära nähtud
PS! Äkitselt rutskat andes niiske asfaldi peal oleks ääre pealt ratta külili tõmmanud, olge teeoludega VÄGA ETTEVAATLIKUD!
SREU #0319
Current: SR500/BSA GoldStar; Husqvarna mod. 27; BMW R100/7
Previously: DragStar Custom 1100; BMW R100
56 670 801
-
Teema algataja
Ehh... Kõik nagu ilus ja kena - suuremate teede peal tsiklid liikvel, ilm ilus, päike paistab. Aga kui akna lahti tegin, et tuppa ka kevadilma lasta, olid esimesed asjad, mida kuulsin, sääsed. Mitte need piibadega, vaid need "enam mopeediklassi mittekuuluvad registrerimata pinisejad".
Kahju, et mul sõiduks vajalikku tavaari pole, nii väga tahaks kuhugi tögistama minna!
-
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 36 korda
e-kindlustuse lehel on tore vaadata viimaseid kindlustuspakkumisi: enam-vähem iga teine on mootorrattale . Ise kavatsen täna-homme ratta kokku saada ja siis linnapeale tuld
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: Kawa
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Ja ei suutnudki vastu panna...Tegin kindlustuse ära ja otsisin sõidukaaslasi, lõpuks leidsin ühe Statoilis veel kaks tsiklimeest, aga jah kahjuks ei saanud nendega pikalt s6ita, kuna masin streikis ja vool kadus 2ra :S.
Muidu nägin tsikelid tartus ca 10.Ise olin rohelise bikega, kui keegi ehk m2rkas
Väga vahva päev.
Sai siis ka täna ca 100 km sõidetud, väga mõnus ilm , kui homme sama , siis jälle sadulas , Tabasalus ja Harku tee peal sai isegi tervituseks kätt tõstetud . Lasnamäe kanalis sõitis üks vend mul kawa-ga isegi järgi nats aega aga siis ei pidanud vist närv vastu ja kadus silmist , ei tea mis tunne tal teksapüksiga sõita oli.
tel.56 452 700
-
- Tsikkel: Midnight Star XVS1300A
täna oli kevadekulutajaid juba päris kenasti liikvel - vähemalt Keila-Tabasalu ümbruses ja vahel... täna ilus kena ilm... ja panin ka oma Kesköisele Tähele hääled sisse... oli ikka hea tunne küll uuesti liikuda muul moel, kui neljal rattal...
loodan, et sama ilus ilm nagu oli täna, on ka 20. märtsikuu päeval... siis on plaanis minna Laulasmaalt tsikliga Põlvamaale - seal on toimumas kell 18.00 algusega sütelkõnni üritus... kui keegi soovib veel sama reisi ette võtta, siis anna aga märku... ka tel. 5650-4672

Yamaha Midnight Star XVS1300A
-
Teema algataja
Täna koolis inglise keele tunni ajal, kui kogu klass vait oli, siis tegi keegi akna lahti, et noh, veidi õhku liiguks ja nii.
Veidi aja pärast lükkas keegi oma tsiklil lõõrid puhtaks,(noh niiviisi, linnulaulule saateks)see peale õpetaja veidi muheles ja lausus:"Kevad on käes, kas kuulete!?":) Sauel oli see muidu. Miski kella 11aegu.Tunneb keegi ennast ära?
Teine asi, mis täna oli:
Kõnnin linnas ringi, klapid kõrvas, muusika mängib(heli oli suhteliselt põhjas)ja järsku ehmatasin kurat nii, et süda jättis kaks lööki vahele! keegi otsustas Mustamäe teel(Eks Kaubamaja juures) oma tsiklil lõõrid puhtaks köhida. Minu ees kõndinud naised, vaatasid ikka väga pika pilguga järgi talle
Sõitis siis veel veits edasi ja hakkas seal tolmuse tee peal slaalomit sõitma. On vigurvänt Miski sinise jopega ja musta tsikliga(marki ei näinud)
-
- Tsikkel: KTM 250 EXC-F
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Oi kena kevadilma. Sai ka vastsoetatud ratas välja lükatud ja pagan oli nii äkiline et ehmatas algul lausa ära. Peale esimest ringi ei saanud enam pidama ja panin paarisaja kilomeetrise otsa tallinnasse välja. Kena oli sõita küll ja viie paiku ülemiste poole liikudes oli hea ummikus seisvatest autodest uhkelt kulgedes mööduda.
Puhkus on läinud vähemalt asja ette
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
Nii mõnusat päeva kahel rattal ei ole sel aastal veel olnud! Põristasime ikka mitu-mitu tundi Tallinnas ja lähiümbruses. Alles praegu sain tuppa sooja
Uskumatu et nii hilja veel tugev plusskraad õues valitseb. Kahtlen et täna öösel üldse miinuseid tuleb.
Võrreldes eilsega oli asfalt kah kuiv ja lusti kui palju stoppiede tegemisega
Loodame et kliima läheb aina soojemaks!
-
- Tsikkel: Kawasaki GTR1000
- Tänatud: 6 korda
UMMI kirjutas:Sai siis ka täna ca 100 km sõidetud, väga mõnus ilm , kui homme sama , siis jälle sadulas , Tabasalus ja Harku tee peal sai isegi tervituseks kätt tõstetud . Lasnamäe kanalis sõitis üks vend mul kawa-ga isegi järgi nats aega aga siis ei pidanud vist närv vastu ja kadus silmist , ei tea mis tunne tal teksapüksiga sõita oli.
Ma tervitasin täna natukene laagrist välja harku tee peal üht vastutulevat tsiklisti, olid sina?
to:tony23
BTW mul sinine ülikond ja must tsikkel - liikusin samas kandis mingi aeg, aga kõiki kohti kus slaalomit teha sai ka ei mäleta Nii et 100% ennast süüdlaseks ei pea.
Täna oli ikka super lust üle pikka aja sõita.
-
- Tsikkel: Custom-Honda Shadow VT 1100c
Täna võtsin neiu kaaslaseks ja tegin veits pikema tiiru, looduses liha küpsetamiseks:D
ühtlasi katsetasin oma inverted springeri prototüüpi vastupidavust ja tabasalu poe ees kohtasin üht baigimeest, kes ei olnud sellist esiharki veel näinud( vähemalt sellise ilmega ta vaatas seda)
mõnus oli...
-
- Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 11 korda
Sai ka käidud linnas veidi ringi sõitmas. Autojuhid on jälle mootorratturid ära unustanud. Keeratakse ette ja reastutakse selga. Kui hakkasin fooritaga autodest mööda sõitma väljast poolt (oma raja piires muidugi) siis mingi kade tont tuli vastassuunas vastu ja keeras mulle otse peale nagu tahaks mulle kümpi sõita (ähvardas siis..). No ja kui ma kõnnitee poolt mööda tahan minna foori taga, siis blokivad ka ära
.
Üks juhus oli veel. Sõidan üle Turu-Riia ristmiku, suunaga Riia mäe poole. Jõudsin siis juba üle ristmiku ja siis mingi audivend hakkab siis 2. reast kaubamaja parklasse alla keerama (mina siis sõitsin tal suht tagaratta kohal). Tallinnlased ehk ei tea, aga kaubamaja parkla sissesõit on u 10-15m peale ristmikku. Ma pidin ikka päris palju võimlema, et mitte otsa sõita talle.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.