Sõidupäeva jutud

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Regula

Lugemata postitus Postitas Regula »

Aga homme ja ülehomme tuleb ju 10 kraadi sooja. Sõidaks siis.

Honda XR 100 -> Honda XR 125 -> Suzuki DR-Z 400 - > ...
Kasutaja avatar

jesse
Tsikkel: DragStar1100 Custom; SR500/BSA
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas jesse »

sõidetud! Tehnilistel põhjustel jõudsin veidi enne nelja, aga linna peal tegin tiirud ja 5ks taas Saku Suurhalli ette, kus sai see "tank'i" sõit kah oma silmaga ära nähtud :)

PS! Äkitselt rutskat andes niiske asfaldi peal oleks ääre pealt ratta külili tõmmanud, olge teeoludega VÄGA ETTEVAATLIKUD!

Star-Riders Estonia
SREU #0319
Current: SR500/BSA GoldStar; Husqvarna mod. 27; BMW R100/7
Previously: DragStar Custom 1100; BMW R100
56 670 801

Siller
Tsikkel: Rattatu

Lugemata postitus Postitas Siller »

Vaadates selle nädala soojakraade, tekib tunne, et kolib vist auto roolist, tsikli selga.

Jipiii. 8)

Kasutaja avatar

WsaN

Lugemata postitus Postitas WsaN »

Aga mina vaatasin Saku Suurhalli Premia jäähalli poolsest evakuatsioonist teie kogunemist. :D

Makz
Tsikkel: VFR 750F

Lugemata postitus Postitas Makz »

Suhteliselt 6nnestunud kruis oli :P
Paar pilti kah:

Pilt

Pilt

Pilt
Pilt

Teema algataja
Maxzy

Lugemata postitus Postitas Maxzy »

siin mööda rannamõisa teed läheb iga 20-30 min tagant mõni ratas :D

lähen ajan ka välja...ei pea enam vastu kiusatusele !

Kasutaja avatar

Lang
Tsikkel: XV1700 RS WARRIOR

Lugemata postitus Postitas Lang »

No ajate ikka isu peale.. Ja ilm on ka täiesti vastupandamatu oma praeguse 9 soojakraadi ning päikesega :twisted:
Siiani kirun, et eile ratast linna ei õnnestunud tuua :cry:

SREU #0273
Kasutaja avatar

UMMI
Tsikkel: kawasaki ZX 10R

Lugemata postitus Postitas UMMI »

nägin ka paari tsiklit linnapeal ja tatt hakkas jooksma , ratas juba väljas , vahetan riided ja tuld :lol: kui kellelgi seltsi vaja siis nr .56 452 700

KAWASAKI ZX 10R
tel.56 452 700

rallitaja

Lugemata postitus Postitas rallitaja »

Ehh... Kõik nagu ilus ja kena - suuremate teede peal tsiklid liikvel, ilm ilus, päike paistab. Aga kui akna lahti tegin, et tuppa ka kevadilma lasta, olid esimesed asjad, mida kuulsin, sääsed. Mitte need piibadega, vaid need "enam mopeediklassi mittekuuluvad registrerimata pinisejad".

Kahju, et mul sõiduks vajalikku tavaari pole, nii väga tahaks kuhugi tögistama minna! :oops:

Kasutaja avatar

romulus
Tänanud: 28 korda
Tänatud: 36 korda

Lugemata postitus Postitas romulus »

e-kindlustuse lehel on tore vaadata viimaseid kindlustuspakkumisi: enam-vähem iga teine on mootorrattale 8). Ise kavatsen täna-homme ratta kokku saada ja siis linnapeale tuld

Delta, Tuula Turist 200M '78, Dnepr MT-9 '72, Dnepr MT-10-16 '88, Suzuki GSX600F '90, Africa Twin '97, Iz 56 '61, Yamaha Tenere 700 '23

Teema algataja
Maxzy

Lugemata postitus Postitas Maxzy »

täna sai 154 km maha sõidetud...linna peal oli päris palju rattaid.....poole päevaga ikka 15-20 ratast nähtud

Teema algataja
Damaged

Lugemata postitus Postitas Damaged »

Mnjaa kui ikka 10+ kraadi väljas siis muidugi täitsa soe ju ! :wink:

Sõitma !

janis
Tsikkel: Kawasaki GTR1000
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas janis »

võtke mind ka kampa :lol: 56212885

Ma sõitsin laagri ja mustamäe kandis 2-te tsiklit nägin.

Kasutaja avatar

FleXer
Tsikkel: smv 750

Lugemata postitus Postitas FleXer »

Üks võisin neist mina olla :D ; Homme tuleb ka ikka üks mega paarutamine tsikliga vaiksetes elamurajoonides :D ; nelipäeva lubab juba lörtsi :)

oli: kymco agility 50 ; aprilia rx 50 ; mz 125 sx

Tort
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 178 korda

Lugemata postitus Postitas Tort »

need4beat kirjutas:

no ma olin ise paar tundi tagasi veel jumala sodi,korralik saun ja, võtab promilli ära küll :roll:

Sittagi. Tunne võib paremaks minna, aga sinikuubedele puhud täpselt samamoodi numbreid. Ainult aeg aitab.

Kasutaja avatar

mototydruk
Tsikkel: Kawa

Lugemata postitus Postitas mototydruk »

Igatahes tartus nägin juba mitut tsiklit sõitmas...ja hing kisas...omal praegu tsikliost käsil...

Kawasaki EX 250, Honda CBR 600f, Yamaha Virago 1100cc ajutine kasutaja suvi 2010, Kawasaki gtr 1000 cc, Honda Magna VF 750, Honda CBR 600 F2, Kawasaki Vulcan 750cc
Kasutaja avatar

Kipsi
Tsikkel: cbr600RR
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kipsi »

Ja ei suutnudki vastu panna...Tegin kindlustuse ära ja otsisin sõidukaaslasi, lõpuks leidsin ühe ;) Statoilis veel kaks tsiklimeest, aga jah kahjuks ei saanud nendega pikalt s6ita, kuna masin streikis ja vool kadus 2ra :S.

Muidu nägin tsikelid tartus ca 10.Ise olin rohelise bikega, kui keegi ehk m2rkas ;)

Väga vahva päev.

Kasutaja avatar

dimi1974
Tsikkel: Honda CBF 1000

Lugemata postitus Postitas dimi1974 »

Nägin Tallinnas Lasnamäel Statoilis vist Punase tn ristis kahte tundus nagu tutikat musta suzukit(biked mis tüüpi ei saanud aru)Kanalis tankis üks ennast ja krt katus sõitis peas mul.Ajasin asju ja ei saanud oma tänast plaanitud sõitu teostada.Homme kindlasti homme lähen ka mina sõitma. :D

Kasutaja avatar

UMMI
Tsikkel: kawasaki ZX 10R

Lugemata postitus Postitas UMMI »

Sai siis ka täna ca 100 km sõidetud, väga mõnus ilm , kui homme sama , siis jälle sadulas , Tabasalus ja Harku tee peal sai isegi tervituseks kätt tõstetud . Lasnamäe kanalis sõitis üks vend mul kawa-ga isegi järgi nats aega aga siis ei pidanud vist närv vastu ja kadus silmist , ei tea mis tunne tal teksapüksiga sõita oli.

KAWASAKI ZX 10R
tel.56 452 700
Kasutaja avatar

simurg
Tsikkel: Midnight Star XVS1300A

Lugemata postitus Postitas simurg »

täna oli kevadekulutajaid :) juba päris kenasti liikvel - vähemalt Keila-Tabasalu ümbruses ja vahel... täna ilus kena ilm... ja panin ka oma Kesköisele Tähele hääled sisse... oli ikka hea tunne küll uuesti liikuda muul moel, kui neljal rattal...

loodan, et sama ilus ilm nagu oli täna, on ka 20. märtsikuu päeval... siis on plaanis minna Laulasmaalt tsikliga Põlvamaale - seal on toimumas kell 18.00 algusega sütelkõnni üritus... kui keegi soovib veel sama reisi ette võtta, siis anna aga märku... ka tel. 5650-4672

Viimati muutis simurg, 10 Mär 2008, 20:48, muudetud 3 korda kokku.
Elu pole mõtet liiga tõsiselt võtta.. niikuinii sa sellest eluga ei pääse... :)
Yamaha Midnight Star XVS1300A

Teema algataja
tony23

Lugemata postitus Postitas tony23 »

Täna koolis inglise keele tunni ajal, kui kogu klass vait oli, siis tegi keegi akna lahti, et noh, veidi õhku liiguks ja nii.
Veidi aja pärast lükkas keegi oma tsiklil lõõrid puhtaks,(noh niiviisi, linnulaulule saateks)see peale õpetaja veidi muheles ja lausus:"Kevad on käes, kas kuulete!?":) Sauel oli see muidu. Miski kella 11aegu.Tunneb keegi ennast ära?

Teine asi, mis täna oli:
Kõnnin linnas ringi, klapid kõrvas, muusika mängib(heli oli suhteliselt põhjas)ja järsku ehmatasin kurat nii, et süda jättis kaks lööki vahele! keegi otsustas Mustamäe teel(Eks Kaubamaja juures) oma tsiklil lõõrid puhtaks köhida. Minu ees kõndinud naised, vaatasid ikka väga pika pilguga järgi talle ;)
Sõitis siis veel veits edasi ja hakkas seal tolmuse tee peal slaalomit sõitma. On vigurvänt :) Miski sinise jopega ja musta tsikliga(marki ei näinud)

Kasutaja avatar

mõmm
Tsikkel: TDM850

Lugemata postitus Postitas mõmm »

Sulav lumi üritas segada koduõuest väljumist aga asfaldil oli see ponnistus juba meelest.
Järgmine nädalavahetus võiks Jõgeva rahvas ühineda ja teha tiiru Tartu või …………..???

........Riga,Iž,Jawa,Ural,GSX 1100F, YamahaTDM850 :) ja head soovides
Kasutaja avatar

3m
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas 3m »

Ei suutnud isegi vastu panna ja sai kindlustus ära tehtud, ülevaatuseni kahjuks veel ei jõudnud, teab keegi kas Keilas saab TÜV-d teha või peab vasalemma minema? Selle hooaja esimesed 90 km mahasõidetud ja esimene käppki visatud.

Aprilia Rs 125 '01-> Aprilia Rs 125 '04-> Z750-> FZ1S-> Tiger 800XC

Siller
Tsikkel: Rattatu

Lugemata postitus Postitas Siller »

Ise tegin ka üle 100km pikkuse tripi täna.
Sai ka palju motikaid nähtud.
Paraku ütles tsiklil äkitselt aku üles ja nüüd pean kuskilt uue otsima.

kopu
Tsikkel: KTM 250 EXC-F
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas kopu »

Oi kena kevadilma. Sai ka vastsoetatud ratas välja lükatud ja pagan oli nii äkiline et ehmatas algul lausa ära. Peale esimest ringi ei saanud enam pidama ja panin paarisaja kilomeetrise otsa tallinnasse välja. Kena oli sõita küll ja viie paiku ülemiste poole liikudes oli hea ummikus seisvatest autodest uhkelt kulgedes mööduda.
Puhkus on läinud vähemalt asja ette 8)

Kasutaja avatar

motoratsutaja
Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450

Lugemata postitus Postitas motoratsutaja »

Ootan kui rehvid vahetatud ja siis ka tiirutama juba rohkem, loodan et homme või ülehomme on see päev. Laupäevaga võrreldes oleks olnud täna pluss 10 ikka tunduvalt parem sõita kui 0 kraadiga ja kerge lumesajuga.

Makz
Tsikkel: VFR 750F

Lugemata postitus Postitas Makz »

Nii mõnusat päeva kahel rattal ei ole sel aastal veel olnud! Põristasime ikka mitu-mitu tundi Tallinnas ja lähiümbruses. Alles praegu sain tuppa sooja :P
Uskumatu et nii hilja veel tugev plusskraad õues valitseb. Kahtlen et täna öösel üldse miinuseid tuleb.
Võrreldes eilsega oli asfalt kah kuiv ja lusti kui palju stoppiede tegemisega :wink:
Loodame et kliima läheb aina soojemaks!

janis
Tsikkel: Kawasaki GTR1000
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas janis »

UMMI kirjutas:

Sai siis ka täna ca 100 km sõidetud, väga mõnus ilm , kui homme sama , siis jälle sadulas , Tabasalus ja Harku tee peal sai isegi tervituseks kätt tõstetud . Lasnamäe kanalis sõitis üks vend mul kawa-ga isegi järgi nats aega aga siis ei pidanud vist närv vastu ja kadus silmist , ei tea mis tunne tal teksapüksiga sõita oli.

Ma tervitasin täna natukene laagrist välja harku tee peal üht vastutulevat tsiklisti, olid sina?

to:tony23

BTW mul sinine ülikond ja must tsikkel - liikusin samas kandis mingi aeg, aga kõiki kohti kus slaalomit teha sai ka ei mäleta :) Nii et 100% ennast süüdlaseks ei pea.
Täna oli ikka super lust üle pikka aja sõita.

Kasutaja avatar

kornholio
Tsikkel: Custom-Honda Shadow VT 1100c

Lugemata postitus Postitas kornholio »

Täna võtsin neiu kaaslaseks ja tegin veits pikema tiiru, looduses liha küpsetamiseks:D
ühtlasi katsetasin oma inverted springeri prototüüpi vastupidavust ja tabasalu poe ees kohtasin üht baigimeest, kes ei olnud sellist esiharki veel näinud( vähemalt sellise ilmega ta vaatas seda)

mõnus oli...

Adrenaline+Chrome=Adrenochrome
Kasutaja avatar

Junzu
Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas Junzu »

Sai ka käidud linnas veidi ringi sõitmas. Autojuhid on jälle mootorratturid ära unustanud. Keeratakse ette ja reastutakse selga. Kui hakkasin fooritaga autodest mööda sõitma väljast poolt (oma raja piires muidugi) siis mingi kade tont tuli vastassuunas vastu ja keeras mulle otse peale :shock: nagu tahaks mulle kümpi sõita (ähvardas siis..). No ja kui ma kõnnitee poolt mööda tahan minna foori taga, siis blokivad ka ära :( .
Üks juhus oli veel. Sõidan üle Turu-Riia ristmiku, suunaga Riia mäe poole. Jõudsin siis juba üle ristmiku ja siis mingi audivend hakkab siis 2. reast kaubamaja parklasse alla keerama (mina siis sõitsin tal suht tagaratta kohal). Tallinnlased ehk ei tea, aga kaubamaja parkla sissesõit on u 10-15m peale ristmikku. Ma pidin ikka päris palju võimlema, et mitte otsa sõita talle.

SM570R 04' ->Z750 05'->Z1000 03'->R1 04'->R1 04'->GSX1300R 00'->Z750 04' & CB600f 01'->Z1000 03'->Z1000 03'->Buell XB9R->ZX10R 05'-> KTM SM950 04' & R6 07'->KTM 950SM 07'->KTM 990SD 07' ->Z1000 2011'->TE300i 19 ->EXC300 22''->890 Adventure R 23' & FE350 20' & TE300 24'
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”