Siduri-tuuning

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
Taavik2ba

Siduri-tuuning

Lugemata postitus Postitas Taavik2ba »

Et küsimus oleks järgmine : Kas seda lollakat siduri survevedru on väga raske paika saada (kui ma panen tuuning sidurile ntx kollase vedru). Et ma kavatsen osta tuuning siduri ja siis mõtlesin, et laseks Viljanids selle kohe kõik ära ka teha. Hiljem kodus oleks lihtsam lihtsalt sidur koos korvi ja taldrikutega lihtsalt variaatosisse pista.

Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Re: Siduri-tuuning

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

Taavik2ba kirjutas:

Kas seda lollakat siduri survevedru on väga raske paika saada.

Alustuseks püüa endas kõigepealt selgusele jõuda, millest jutt käib, kas sidurivedrudest või variaatori survevedrust.

:D

raitonrait2

Lugemata postitus Postitas raitonrait2 »

omast kogemusest kollast survekat on yksi täitsa võimalik paigaldada, loomulikult oleks parem kui kui sõber abiks oleks, muidu võimalus et saad kogu asjaga vastu kuplit, sidurivedrusi tiba raskem juba panna, võta kindlasti keegi appi kui pyyad ise teha, ise olen keeranud siduri suurte kruustangide vahele, mis olid omakorda lauakyljes, yhe vedru otsa panin auku ja teist aasa hakkasin traadist tehtud silmusega tirima, kja sõber surus vedru konksu oma auku, NB jõhkralt tugeva painutamise või tõmbamise tagajärjel kipuvad sidurivedrud pooleks minema.

KOndimootor

Teema algataja
Taavik2ba

Tegelt vastuse ma juba sain. Tänan. Aga jah ega ma ei hakka sidurivedrusi yksikult panema, ma ostan terve tuuning siduri :D matan migni 1000 eeku alla - pole hullu (selle eest sai talvel jookidega piiratud).
LIhtsalt tekkis jama, et kui vario lahti võtsin, vaatasin et seal on se sama jama mis vene mopeedilgi siduri korvis - see oli valus ja piinarikas :D

Kood: Vali kõik

Aga muidu soovitate et ma pigistan kogu krempli ntx kruustangide vahel kokku ja siis mutter pale v 2 jalaga se s**t alal suruda ja siis mutter peale? v on selleks spetsiaalseid töövahendeid (jutt on sidurist ja kollasest survevedrust)

Teema algataja
Taavik2ba

"ja siis mutter pale v 2 jalaga se s*** alal suruda"

Kuradi kirjavead.

et ma panen vedru paika, ja surun maas 2 jalaga peale ja siis panen mutri peale? (ma tean mis juhtub siis, kui ma jala lahti lasen xD)

Kasutaja avatar

slinki
Tsikkel: Yamaha
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas slinki »

Jälle üks loll teema juures!
LUKKU!!!

Kasutage kunagi ka otsingut..

slinki / Krossikad / Yamaha Neo`s 70ccm / Pocket Bike / Yamaha R6 / MT-03 / GSX-R 600 / Yamaha YZ250F / Yamaha Fjr 1300 / Yamaha XT1200Z Super Tenere
Suletud

Mine “Rollerid”