Rev'it varustus
Moderaator: Moded
-
MarekM
Teema algataja - Postitusi: 1022
- Tsikkel: old oilboiler
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 16 korda
Rev'it varustus
plaan soetada mainitet firma varustust. mida head ja halba oskavad austatet kaasfoorumlased kõneleda? varustuse all ma siis mõtlen jopet ning pükse.
-
Navy 700
Ostsin endale eelmisel kevadel Rev'iti jope ja püksid, praeguseks nendega läbitud umbes 20K km. Üldmulje on hea, istuvad hästi kere järgi ning on kvaliteetesed, st lagunemise märke ei paista. Küll aga ei ole näiteks veekindlad tõmblukud läbi paduvihma sõites mitte väga vettpidavad.
Osta ikka omadusi, mitte kaubamärki. Mine poodi ja proovi selga, kui istub hästi ning vastab sinu nõudmistele, siis osta ära. Kui aga ei sobi, siis kõva kaubamärk ei tee riideeset mugavamaks.
Ka mul terve eelmine hooaeg läbitud Rev'it varustuses (tekstiilist jope ja püksid siis) ning väljavahetamist ei plaani. Tutvustus kodulehel ütleb, et eelvormitud, täpne istuvus, mugav ja tõsi see on. Muidugi puuduvad mu naistevariandi jopel eelmainit tõmblukud, mille üle teised kurtsid. Kaasa kasutab samuti Rev'it-i sõiduvarustust (jope Lab, püksid Dakar) ja on rahul.
Aga Sangal õigus jah, peab ikka ise proovima. Jõudsin Rev'it-ni peale eelmisi valikud. Nuh ja seni happy ![]()
ärge mu emale tsiklist rääkige. palun.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.