Rev'it varustus

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
MarekM
Tsikkel: old oilboiler
Tänanud: 22 korda
Tänatud: 16 korda

Rev'it varustus

Lugemata postitus Postitas MarekM »

plaan soetada mainitet firma varustust. mida head ja halba oskavad austatet kaasfoorumlased kõneleda? varustuse all ma siis mõtlen jopet ning pükse.

フーリガン

Navy 700

Lugemata postitus Postitas Navy 700 »

Oman jopet väga mugav ,aga lukkude kummikatted kipuvad rebenema.
:( Ehk on see ainult minu mudeli eripära ja lahendus ka lihtne - ei kasuta taskuid :lol:

Kasutaja avatar

sang

Lugemata postitus Postitas sang »

Ostsin endale eelmisel kevadel Rev'iti jope ja püksid, praeguseks nendega läbitud umbes 20K km. Üldmulje on hea, istuvad hästi kere järgi ning on kvaliteetesed, st lagunemise märke ei paista. Küll aga ei ole näiteks veekindlad tõmblukud läbi paduvihma sõites mitte väga vettpidavad.

Osta ikka omadusi, mitte kaubamärki. Mine poodi ja proovi selga, kui istub hästi ning vastab sinu nõudmistele, siis osta ära. Kui aga ei sobi, siis kõva kaubamärk ei tee riideeset mugavamaks.

Kasutaja avatar

janariin
Tsikkel: BMW F650GS

Lugemata postitus Postitas janariin »

Ka mul terve eelmine hooaeg läbitud Rev'it varustuses (tekstiilist jope ja püksid siis) ning väljavahetamist ei plaani. Tutvustus kodulehel ütleb, et eelvormitud, täpne istuvus, mugav ja tõsi see on. Muidugi puuduvad mu naistevariandi jopel eelmainit tõmblukud, mille üle teised kurtsid. Kaasa kasutab samuti Rev'it-i sõiduvarustust (jope Lab, püksid Dakar) ja on rahul.
Aga Sangal õigus jah, peab ikka ise proovima. Jõudsin Rev'it-ni peale eelmisi valikud. Nuh ja seni happy :)

BMW F650 GS
ärge mu emale tsiklist rääkige. palun.
Kasutaja avatar

Janek85

Lugemata postitus Postitas Janek85 »

Endal Rev'it kolmekihiline jope ja kiidan ka , et istub seljas maru hästi. Kohapeal seistes ei lähe kiirelt higiseks ka, st ei ole vaja kohe ennast iga peatuse ajal lahti pakkida näiteks.

VFR800
Vauuuu 4:)

sirvaiv

Lugemata postitus Postitas sirvaiv »

Ka mul sama firma jope ja püksid! Väga mugavad ja olen ostuga väga rahul! :wink:

Kasutaja avatar

Teema algataja
MarekM
Tsikkel: old oilboiler
Tänanud: 22 korda
Tänatud: 16 korda

Lugemata postitus Postitas MarekM »

tänud vastukaja eest. oman nüüd samuti Rev'it komplekti. tundub bro seljas küll, niiet istuvuse probleem on lahendatud ja nagu loen, ei pea ka kvaliteedi pärast muretsema.

フーリガン
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”