Kas inimestel tõesti raha otsas.

Kasutaja avatar

xxram

Lugemata postitus Postitas xxram »

ristoj1 kirjutas:

Foormu:esitad küsimuse saad ka erinevaid arvamusi-kas olen asjateset õieti aru saanud.
Või et küsin küsimuse-võetakse kõigepealt isik ette,kes küsis miks,millal jne,vihaseks ajab selline mull mis aetakse üles,teemakohased vastused igati oodatud ja tänuväärsed.Kuid kõik ülearuline võiks endi teada hoida.

Esiteks on siin tegemist puht Eestlasliku ristilöömisega ja seda enamasti igas teemas mis siin algatada. Ma kaalun tavaliselt kolmkümmend kaheksa korda enne kui siin suu lahti teen. Lihtsalt põhjusel, et härradele mitte liiga palju rõõmu valmistada.

Teiseks meeldib mulle ära ütlemata Habibi tarkuse tera
Habib kirjutas:

...motofoorumis kurdetakse et tsiklid on liga odavad...

tramaeivõi

Ehk siis äkki raiusid natsa valet puud. Mina, kui inimene kellele enamus siin kirjutajaid palka maksab ei jõua siiani 125Kg ratast osta ja kui nende hind 95Kg langeb on see puhas õnn mulle. Näe mina võtsin ja ostsin OKSJONILT kukkunud Gixxeri. Kuna käed käed kasvavad välja sealt kus vaja (mitte p*****t) on varsti pill koos ja uued lepavõsad ootamas. Vaatasin ka sügisel sinu hinna klassis rattaid aga ainult lootuses, et hinnad kukvad veel. Ei kukkunud minu rahakoti tasemele. Seega igale rattale (isegi kukkunud), autole, korterile ja majale on ostja. Hinna reguleerib turg või see kui kiire müügiga on. Kui inimesed müüvad odavamalt kui PEAKS juu on neil siis põhjus.

Jõudu.

Honda REVERE - 600 gixer - leppavõssa, 600 gixer, FZ-1
telf: 5123153

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”