krossi teema
-
Pihelgas
- Mode
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 1 kord
2stroketaliban kirjutas:to : pihelgas ,ma ütlesin nagu suht selgesõnaliselt eelmises postituses miks ma kuhugi tükin. ja minu arust ei ole see kellegi teise mure kuhu keegi kipub või mitte aga loogika ütleb et kui teil on võimalus vabalt valida siis see ju kasulik mõlemale organisatsioonile.või kuidas?? (ega mõistus pole enda teha
)
ära muretse, küll saad sellegi vähesega hakkama, mis sulle antud ![]()
Pane ennast korraldaja olukorda: kas nemad peavad hakkama kogu aeg oma võistluskalendrit sünkroniseerima või radade valikul arvestama piirkonnaga kus elab rohkem võistlejaid?
Muide enamusele võistlejatele läheb korda tulemus. Ja reeglina on neil oma erinevatest tulemustest ülevaade, ning nad treenivad paremate tulemuste nimel. Ja sellised sportlased on võrreldes sinusarnastega tugevas ülekaalus. Nad teavad oma taset, valivad sobiva sarja ja sõidavad seal. Kui saavad piisavalt heaks, liiguvad edasi tugevamasse sarja. Mitte aga ei otsusta hommikuti, et kus nüüd täna lähem kross toimub kas Räpinas või Aravetel.
Ja kui see ei ole kellegi mure kuhu sa tükid või kipud, siis edaspidi väldi kõva hääle tegemist sarnases teemas.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.