Sõidupäeva jutud
Moderaator: Moded
MarekM kirjutas:veidi offtopicut veel. ei hakka teise teemasse kolima. kas see fairy on siis parem kui see anti fog spray?
http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=2708
sparyd pole kasutanud kuid fairyga oli see jama, et kestis ööpäeva. ehk siis fairyst sai igahommikune protseduur.
mure sai lõpliku lahenduse kui ostsin Ramost progripi uduvastase kile (peale windjammeri installi peab külma/niiske ilmaga siiski fooritaga visiiri veidi paotama). toimis isegi paremini kui hetkel kasutuses oleva nolani pinlock.
-
Teema algataja
Ma istun ka kodus vaatasin maja taga terassile. Ei liialda absoluutselt kui ütlen, et lumi on munadeni ja maja ette ei taha minnagi, auto on lume all ja ka ümber piiratud lumest. Aga minu imestuseks, mul ei läinud tuju sugugi nulli vaid selline halenaljakas naer tuli hoopis. Nüüd võin küll kindlalt öelda, et mina Motoexoticale tsikliga ei lähe
Viskan ühe lingi veel siia.
Lumme uppunud Tallinn.
http://pilt.delfi.ee/album/63189/
www.ilm.ee lehekülg oli ka maas hetk tagasi.
Vabandan OT pärast.
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
Kuda selle soola või mida nad täpselt teedele puistavad, kas ongi sool või mingi keemia ? Peale sõitu kui ratas koos sellega, kas ikka on vaja nii kramplikult küürida kohe puhtaks peale sõitu, või on nii kibe aine et hakkab rikkuma värvitud / kroomitud pindasid ja söövitama ? Mulle endale nagu tundub rohkem et ta ikka lume sulatamiseks mõeldud. Minumeelest enam ei panda soola, sool on küll saatanast metallile. Kui mingi aeg pest on ok ma eeldan või lükkab keegi väite ümber et targem ikka veega üle lasta peale selliseid "soolatud" teedel sõitu ?
-
- Tsikkel: Mõni Ducati
- Tänatud: 94 korda
- Kontakt:
Ghost kirjutas:Kuda selle soola või mida nad täpselt teedele puistavad, kas ongi sool või mingi keemia ? Peale sõitu kui ratas koos sellega, kas ikka on vaja nii kramplikult küürida kohe puhtaks peale sõitu, või on nii kibe aine et hakkab rikkuma värvitud / kroomitud pindasid ja söövitama ? Mulle endale nagu tundub rohkem et ta ikka lume sulatamiseks mõeldud. Minumeelest enam ei panda soola, sool on küll saatanast metallile. Kui mingi aeg pest on ok ma eeldan või lükkab keegi väite ümber et targem ikka veega üle lasta peale selliseid "soolatud" teedel sõitu ?
Pannakse ikka soolvett, kuhu on lisatud igasugu muud kraami kuid põhiline on ikka soolvesi.
T.T. kirjutas:
See hull olin mina ja läksin kl.8.30 hommikul tööle,oli päris lahe lumes möllata!
Õhtul kahjuks läksin autoga kodu.
Imestuseks olid autojuhid väga sallivad minu ukerdamisele!
Hariv/halvim kogemus munitsipaalpolitseiga!
Reedel olid Ülemistel väljas munitsipaalpolitseid ja õnnestus ka ühe inspektoriga(25aastane joss) vestlusesse sattuda.Ise rikkusin küll LE'd et sõitsin oma mopeediga jalg- ja jalgrattateel.Tema keelas mul liikumise Tartu mnt pidi linna suunas ja ütles et mingu ma Suursõjamäele,ei saanus ta umbkeelsusest aru miks.Üritasin siis selgusel saada miks ma ei või linna suunas liikuda sealt ohutussaarelt kus hetkel seisin,ähvardas ta mind otseselt liikluspolitseiga ja 6000'se trahviga ning edastas kellelegi läbi käsisaatja mu rolleri nr mis muidugi pole sõiduki reg,nr vaid minu biker.ee kasutaja nimi. Sealt vastuseks sai ta kohe et sellist reg,nr pole olemas ja see mees liikleb mopeediga,endistviisi ei lubanud ta mul otse sealt ohutussaarelt linna suunduda ja jätkas sogamist et sõitku ma sealt kohe Suursõjamäe suunas minema nii et tema mind ei näe.
Vahepeal mõtlesin ta ähvardamisele ja et miks siis mitte liikluspolitsei seal ära oodata ja olukorrale selgust saada,kuid samas kainelt lähenedes olukorrale ,et ise nagu rikkusin LE'd ja siis veel vaidlen või üritan midagi ka veel.Politsei seisukoht oleks kindlasti olnud et olen ise LE'd rikkunud ja nüüd üritan veel midagi,kuid sellele jobule oleks tahtnud küll selgitust teha et ega ikka sellisel ametikohal pole tema koht kui ta ei oska inimestega suhelda ja kipub veel ähvardama!
Otsustasin siis Suursõjamäe suunas teha tiiru läbi kaubakeskuse parkla ja tagasi sinna foori taha kus ta seisis ja nii ma siis sealt minema ka sain.
See munitsipaalpolitseinik tegi mulle nüüd selgeks,et sellise ametiga ma ei tee kunagi oma elus rohkem tegemist ja olen veendumusel et see inspektor elas end minu peal välja!
Olen selles piirkonnas igapäevaselt nii liigelnud juba pea 2,5 aastat ja midagi sellist pole isegi politseilt kuulnud,lennujaama-kesklinn trassil on pidevalt politsei väljas kui mõni VIP tegelane Tallinna tuleb.
Mul vedas et munitsipaalpolitsei inspektorile relva pole antud, siis oleks ta mu vist peale küsimust MIKS mahalasknud!
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
Pole vaja linna vist minna ise, et reaalselt pilti kätte saada,
liikluskaamerate pildi järgi väga asja pole.. Iseasi kas tee on lihtsalt niiske, või on lausvesi peal...
http://www.liiklus.ee/4069
Postitatud: P mär 30, 2008 12:52 Teema:
--------------------------------------------------------------------------------läheb keegi täna rattaga kuhugi sõitma või kõik arvavad et ilm on ikka nadi võitu??? asfalt ikka suht märg vist...
Plaanis on minna küll , see märg asfalt vast ainult Tln-s ma arvan , suured teed peaks kuivad olema .
tel.56 452 700
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.