Motodepoo avas motokaupluse Riias
Moderaator: Moded
-
jurka
Teema algataja - Postitusi: 44
- Tsikkel: Yamaha FJR1300
Motodepoo avas motokaupluse Riias
Küsisin Riias tutavatelt,kuidas on?Vastus oli :"Eta kantora polnaja lazha, nerealjno dorogo prodajut realjnij hlam, po krajnej mere u nas v Rige vse obstoit imenno tak...".. 
"Parem sada joodikust sõpra,kui üks tige naine.."
Re: Motodepoo avas motokaupluse Riias
kas see peaks hea olemajurka kirjutas:Küsisin Riias tutavatelt,kuidas on?Vastus oli :"Eta kantora polnaja lazha, nerealjno dorogo prodajut realjnij hlam, po krajnej mere u nas v Rige vse obstoit imenno tak..."..
väike tõlge tuleks kasuks
millel sa seda väites põhined? kui vaadata näiteks www.motokeskus.ee hindasid, siis kaldub kaalukauss siiski motodepoo poole. ega ka kuldsest börsist soodsamalt ei saa. motodepoo juurdehindlus tsiklitele tundub küll olema nullilähedane. ja müüdavate asjade kvaliteediga olen mina küll seni rahule jäänud, tuleb ju arvestada, et tegu on siiski kasutatud tsiklitega.Jube hästi on paari lausega Motodepoo tegevuse kokku võtnud Ka Eestis...
-
Hondarebel
- Tsikkel: MotoGuzzi
- Kontakt:
tõlgiks...
HLAM otsetõlkes KOLA v KOLI
(mina kah depoost ostetud tsikliga)
aga kapitalismi põhitõde...kaup omandab numbrilise hinna peale müümist mitte hinnasilti külge riputades
(mina kah depoost ostetud tsikliga)
aga kapitalismi põhitõde...kaup omandab numbrilise hinna peale müümist mitte hinnasilti külge riputades
Think positive
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.