Quadracer - Mis marki ja mis võimsust eelistada?

Moderaator: Moded

Teema algataja
Fullclip

Quadracer - Mis marki ja mis võimsust eelistada?

Lugemata postitus Postitas Fullclip »

Olen quadraceriga sõitnud, kuid vaid paar korda, aga sellest esimesest korrast peale on quad mulle päris meeldima hakanud ning nüüd olen jõudnud otsusele, et ostan endale ka ühe.
Nüüd aga jõuame raskema osani, ühesõnaga ei tea , millist marki eelistada ja milline neist Eestis müügil olevatest quadidest see see kõige parema hinna/kvaliteedi suhtega oleks.
Olen vaadanud Yamaha Raptoreid, suhteliselt hea hinnaga , 700ne maksab 115 000.-, 350ne aga 105 000.- Ja nüüd ma ei teagi, kas mul on nii võimast vaja ja kas Yamaha on see parim valik?
Olen 16, teen 125cc-se load ära ja siis ma tohin "väiketraktoriga" sõita ,
helistasin ka Velt Motocenterisse ja nende arust oleks targem võtta 700ne Raptor, kuna 350ga võib tihtilugu olla, ka see mida mina kardan, et kasvatakse nö. välja- lahjaks jääb.
KIndlasti on ka teisi valikuid ning jätan teile ka nüüd ruumi rääkida.
Kasutaja avatar

avenger

Lugemata postitus Postitas avenger »

aga quad on ikka hea asi küll :D
aga jah miks kohe võtta 700cc on ka vahepealseid 450cc suzuki lt-r laia kiigega. ja 400cc suzuki ja kawasaki ma võin sulle öelda et mina pole siiamaani välja kasvanud 400cc suzuki lt-z on yoshimura-sumps pakub niipalju kui gaasi keeran, hooldus peaks parim olema ikka yamahadel kuna seal pole eriti viimaselajal järjekordi olnud. suzukit saab ramos sikupilli juures korrastada. parim oleks ennam ikka kuivade ilmadega proovida.raptor 700 jääb lihtsalt liigaraskeks kaalupoolest. bensiini võtavad ka quadid vähem kui suured nn töö atv-d :wink: 125cc lubadega vic ei saa söitta minu meelejärgi oli et kutsikalubadega nö 16a algsete autolubadega võid tänaval sõitta aga selleks pead quadi juba registrisse saama.
derbi senda drd limited
BEST
www.rate.ee/users/rosin12
kymco punane :D/cpi hussar/rieju smx 125 sm/isa vw touareg 3.6/suzuki lt-r 450/ayr ktm-quad. 525-540./ can-am renegade 800 efi
Kasutaja avatar

virkostein
Tsikkel: why ze
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas virkostein »

ma kaldun ka arvama et 700 on ikka suht liig :P
aga www.foorum.atv.pri.ee ´s on rohkem teadjamat rahvast ma arvan.
Eat your veggies, little people

Kasjok
Tsikkel: YZ450F

Lugemata postitus Postitas Kasjok »

Mõttetu spekuleerida, et kas jääb lahjaks või ei jää. Mine ja tee mõlemaga proovi sõitu ja otsusta ise. Kuid ise olen samuti üpris kindel, et 450 on sulle rohkem kui küll. 700ccm oleks lihtsalt lisaraskus, mida sa ilsmelt ei suuda kunagi otstarbekalt realiseerida. Minu 5 kopikat ...
“The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten” - Benjamin Franklin
Uudishimu tapab
Kasutaja avatar

nitse

Lugemata postitus Postitas nitse »

Mida sa sellega teha tahad?

Kui Moskva ees käia, siis raudselt teema 700. Aga kui sporti teha, siis keegi ei sõida näiteks krossi 700 Raptoriga. See liiga raske ja krossirajal 450 oluliselt kiirem.
eksid sõber, sellist paska siin sadat lehte küll ei teki. :mrgreen:
Kasutaja avatar

Iceman
Tsikkel: Buell xb12xt
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Iceman »

Võta 200cc 2takti nt. (Yamaha Blaster) ja ma ytlen et fanfactor väga suur (Endurod metsaradadele mehed ehk mäletavad meie atv meest kes meist sugugi maha ei jäänud) 8)
http://moto.iceman.ee
IZ Planeta Sport, IZ Jupiter4, Kawasaki AR125, Kawasaki KZ400, Kawasaki KZ500, Yamaha FZR600, Honda SLR650, Yamaha TT600, Suzuki Bandit 400 ,KTM Duke II, BMW F650GS, BMW R1150GS, Buell xb12xt.

Teema algataja
Fullclip

Linnas sõiduks eelkõige, ag akes siis männikule ei läheks kui see majast nii 4 km
:roll:

Teema algataja
xj650 maxima

Lugemata postitus Postitas xj650 maxima »

minu arust on 450 suzuki quad kõige lihtsaim ja parem

Kasutaja avatar

ziim911

Lugemata postitus Postitas ziim911 »

Fullclip kirjutas:

Linnas sõiduks eelkõige, ag akes siis männikule ei läheks kui see majast nii 4 km

kui väiketraktorina arvele võtad.
Pead 2 aastat kasvama ja B kat load ära tegema.

Kui motana arvele võtad.
Siis A kat, pead mootorile piiraja panema

Suzuki Kingquad 700 - >Suzuki gsx-r 600 K5 - > BMW G650GS -11

Serengeti
Tsikkel: Z750 ; KX250F

Lugemata postitus Postitas Serengeti »

ziim911 kirjutas:
Fullclip kirjutas:

kui väiketraktorina arvele võtad.
Pead 2 aastat kasvama ja B kat load ära tegema.

Kui motana arvele võtad.
Siis A kat, pead mootorile piiraja panema

Endal ka ATV väiketraktorina arvel. Ja sai linnas ikka sõidetud, kuid politsei terve suvi midagi ei teinud. Sai vahele jäädud öeldi aint et peab vahtralehe peale panema. Kuid nüüd jäi sõber vahele, politsei väidab et ei või sõita piiratud B kategooriaga ARK aga väidab et võib. Lõpuks ei jõutudki selgusele kas võib või mitte. Nii et sõber peab millagi jälle politseisse minema.
Kui A katina arvele võtta ei või jällegi sõita sest A1 peab olema 125cc ja 11 Kw.

Kasutaja avatar

ar
Tsikkel: Yamaha XJR1300 ´09
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ar »

Lisaks tsiklitele müüme sellest aastast Eestis ka HYOSUNG quade - TE450

Võimsus 39 kW pärast Hyosungi tuuningkomplekti installeerimist.
Algselt 14 kW (tänavasõidu legaalne, koos "kellade-viledega").
Tootjagarantii 2 aastat.
Varuosade ja lisavarustuse saadavus väga hea.
Hind koos käibemaksuga 89 000 kr.

Vaatamise-proovimise võimalus Tallinnas.

Tervitades
Anti
..............
Kasutaja avatar

VWman
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas VWman »

ar kirjutas:

Lisaks tsiklitele müüme sellest aastast Eestis ka HYOSUNG quade - TE450

Huviatv, kuidas see "karjääri kärnatamistele" vastu peaks?

Kui valida Suzu või Yamu vahel, kumma ülalpidamine lihtsam on, ehk siis kumma hooldevälp on väiksem ja kulumaterjalid soodsamad?

KÄIN JALA JA JOON VETT
Kasutaja avatar

ar
Tsikkel: Yamaha XJR1300 ´09
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ar »

Quad HYOSUNG TE450 on ehitatud "karjääris kärnatamiseks", mitte maanteel/linnas kulgemiseks :wink:
Ta pole loomulikult proffide võistlusmudel vaid pigem "tavakasutajatele" lõbutsemiseks ja üksteisega mõõtu võtmiseks - aga ikka (raskel) maastikul, mitte asfaldil!
Kel tahtmist, see leiab internetist nii mõnegi testi/artikli TE450 kohta.

Quadi hooldusvälbad on antud mitte töötundide/kilometraazi põhjal, vaid kuudes. Näiteks õhufiltri pesu iga 3 kuu tagant, süüteküünalde vahetus iga 18 kuu tagant, õlivahetus iga 6 kuu tagant.

Tervitades
Anti
..............
Kasutaja avatar

VWman
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas VWman »

ar kirjutas:

Quad HYOSUNG TE450 on ehitatud "karjääris kärnatamiseks", mitte maanteel/linnas kulgemiseks :wink:
Ta pole loomulikult proffide võistlusmudel vaid pigem "tavakasutajatele" lõbutsemiseks ja üksteisega mõõtu võtmiseks - aga ikka (raskel) maastikul, mitte asfaldil!

Quadi hooldusvälbad on antud mitte töötundide/kilometraazi põhjal, vaid kuudes. Näiteks õhufiltri pesu iga 3 kuu tagant, süüteküünalde vahetus iga 18 kuu tagant, õlivahetus iga 6 kuu tagant.

Kärnatamise all mõtlesin ma sellist hobi korras võistlemist ja treenimist.
Kuidagi raske tundus ta olema võrreldes Suzu ja Yamguga.
Aga eks ma uurin elu.

KÄIN JALA JA JOON VETT

Teema algataja
B.i.G

Lugemata postitus Postitas B.i.G »

Oled siis midagi välja valinud? Kui ei siis mina soovitaks/valiks kindlalt yamaha yzf450. Usu mind, ei kasva sa sellest veel nii pea välja!!!
Esimese kolme käiguga tõmbab tagarattasse nii, et vähe pole :lol:

Kasutaja avatar

Cado
Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
Tänanud: 28 korda
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Cado »

ar kirjutas:

Oota kuis see välja näeb?

Loen kui mitu kuud olen reaalselt sõitnud?
Inimesed sõidavad ju väga erinevalt.
Mõni iga jumala päev teine üle päeva kolmas kord kolme kuujooksul ?

s3rza

Lugemata postitus Postitas s3rza »

Yamaha yzf450!

Teema algataja
Fullclip

Pole küll ammu kirjutanud, kuid valik on juba suve keskelt tehtud, Suzuki ltz-400, väga mõnus masin, peal Yoshimura sumps, 450cc silku, uus istmekate, rullgaas, rauad ja mis ma oskan öelda, üks elu parimaid oste. Tuleks veel load ka endale teha, siis oleks parem, aga samas, kui kuskil paarutan, siis niikuinii kodu lähedal, veel, või männikul.

Teema algataja
martin9

Re: Quadracer - Mis marki ja mis võimsust eelistada?

Lugemata postitus Postitas martin9 »

aga nt see yamaha. seda saab arkis väiketraktorina registreerida? tal pole ju suunatulesid ega midagi.

tekkis huvi lihtsalt.

Teema algataja
erkij

Lugemata postitus Postitas erkij »

..suunad kruvid ise külge või lased külge kruvida ark paketi mõnes motokeskuses ja tuld

Brabus

Lugemata postitus Postitas Brabus »

Oota ,et siis kui 16 saan , siis võin quadiga sõita ? ( kui load tehtud ) , aga kui võimsa quadiga ?

Teema algataja
vman

Re:

Lugemata postitus Postitas vman »

Cado kirjutas:
ar kirjutas:

Oota kuis see välja näeb?

Loen kui mitu kuud olen reaalselt sõitnud?
Inimesed sõidavad ju väga erinevalt.
Mõni iga jumala päev teine üle päeva kolmas kord kolme kuujooksul ?

tahaks ka teada kuidas see välja näeb?? endal ka suzu ltz-400. ma vahetan õli ja õlifiltrit iga 10h tagant. kulukas küll on aga nii kestab. tahaks teada kaua huysong kestab kui temaga kolm kuud näiteks iga nädalavahetus männikul trennis käia ja õli vahetada poole aasta tagant.
sama raha eest saab praegu juba uue suzuki LTR-450 kes otsib.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “ATV/Quad”