Yamaha XJ 900
mndmarko kirjutas:Xj900 kohta paar küsimust.
Madalatel pööretel kohalt minekuga on keti klõbin mootoris. millega võib tegu olla? kas nukvõlli kett või midagi muud? mille järgi võiks teada saada, et nuka kett vajab vahetust. Kui keeruline protseduur on üldse nuka keti vahetus?kus kohas asub õlifilter.
kas eshargi laagrid on pingutatavad või mis tuleks ette võtta kui aimatav lõtk on sees?oleks tänulik kui keegi kes antud probleemidega kokku puutunud jagaks oma kogemusi.
kui arvad kindlalt, et keti klõbin siis tõesti võib olla nukakett veninud.
nukaketi vahetus on ausalt öeldes suur töö,.
Samas võib olla nukaketi pinguti "väsinud".
Mina enda xj 600'l vahetan just ketti ja pingutit, mul saaled kah.
kui ketti vahetada siis tuleb mootor maha ja pooleks võtta.
Aga kontrolli nii, et keera klapikambri kaan maha ja keera nukaketi pinguti ka küljest ära(see asub silindri te küljes, taga pool), siis läheb kett lõdvaks. Võta näppude vahele ja proovi kokku/lahti suruda(lõtku ei tohi sees olla!) NB! Kui ketti hakkad lõdvaks laskma tee märked peale ketile ja nuka hammakatele, pärast peab kett samade hammaste peale tagasi minema, kus ta oli.
Kui sa laiali võtad, siis tuleks raami saaled ära vahetada. Hunnik tihendeid tuleb veel juurde jne. Ühesõnaga suur töö.
Õlifilter asub mootori ees otsas, leegitorude vahel. sealt tuleb see kaas paha keerata jal leiadki filtri, minu teada 14 võtmega oli veel.
Laagrite kohapealt ma ei saa hästi aru, mida mõtled.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.