YZF-R6 vs CBR 600 RR
-
tramm66
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
R6 vs CBR600 - alustuseks ilusat kevadet kõigile ja siis... Läbi aegade on Honda tuntud, kui kõva, ning vastupidav raske raud. Yamaha, kui uudismaade avastaja. Seda mõlemat ilukirjanduslikus mõistes muidugi, sest Yamu ei häbene "turuneegrijuttu" ja Honda progress käib väga aeglase sammuga... 2-3 konkurendi mudelit jääb vahesse, kus viimane oma sammukese tehtud saab. Sealjuures käib eriti närvidele just see Yamaha hämapoliitika - "seeriatootmises nüüd püss 17.000rpm shalalaa" ja nats aja pärast järgmine avaldus - "kui ei ole rahul, et üle 14.500rpm ei toimi siis ostame tagasi"... No selliste eksperimentidega peaksid välja tulema vaid top gear jt. inglise huumori kummardajad.
Isiklikult ei soovitakski neist kumbagi - vot pulli pärast
. Tegelikult ei olegi massipsühhoos mitte kuidagi tehniline argument.
Odavam ja sealjuures kiirem ratas on näiteks 98-99.a Kawasaki 600cc ja vanamoodsaim uus on siiski 98-05 Suzuki (miks viimase ratta 7 aastat ühes vahemikus? - sest selle ratta progress jäi peaaegu nii, nagu 1998.a seeriast edasiseks olema sai... täpsemalt - loorberid tulid 1997..aasta... vist teisest kvartalist ja paistab, et jätkuski neetult kauaks). Kõigile tänastele vastastele kõvad pähklid mõlemad. Väänded ja hobujõud ja muud need asjad võtame eesti keeles kokku ikka nii, et Rossi, Marko, Velt ja Veber ühte, ning dragrace, ehk veerandmiil teise patta
Teisisõnu võib Hr.Velt, ka Quinquiga sulle, sõber R6-l, põske panna. Oi jummal - kuhu ma oma jutuga jõuda tahtsingi.. ahjah - mis krdi konstants see R6-vs. CBR olema pidigi? Minuarust (ja päriselt ongi) ühed sitad mõlemad. Rataste võimekus oli teemaks - lihtne, isegi pole vaja piltidelt mingeid erinevusi leida: http://bhra.ee/index.php/page,rekordid
Keegi vana tark ütles, et ajalugu on see mis kordub.... öelge mulle ka siis kui midagi muutub (no siis ikka kui mõni Honda või Yamu tabelisse satub)
Nn. Slipper (Antihopping-Kupplung) sidurid stock-ina on nagu hiina IPhoned - on ja samas ei ole ka... 08. mudelite kohal ei tohiks sõna võtta (pole käppinud) aga samas võib suht kindlalt oletada - seni kuni transmissiooni õlitus käib kolvigrupiga ühte... on mõlemad nagu labakinnastega klaverimäng... Ducati andis oma V2 põikpäisuses alla - andku märgsidurite kummardajad ka ometi kord alla seal, kus eduks ammu seda teha vaja olnuks. Minu ideaalvirtuaalmootor on ammu valmis aga füüsiline osa sellest ei taha järele jõuda... no nagu Yamaha r6 2007 mootoriga juhtus... sai valmis aga... mul ka sai valmis aga... läheb veel aega enne kui innovatiivsed ideed füüsilisse vormi majandatud saavad
Mul sai raha otsa, mis teiste vabandus on?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.