Hälvik-autojuhid → Re
Re
Tore ja aktiivne mõttevahetus vähemalt. Ma kasutan suunatuld, ei leegi punaka kollasega üle risti teistele ette seisma ja ei toorutse lõppevate ridade kaudu teiste sõidurütmi kallal ja lasen valdaval enamusel liiklejatest enda ette reastuda.
Minu kommentaar on ajendatud sellest, et on piisaval hulgal selliseid jobukakke, kelle ainuke eesmärk liikluses tundub olevat ennast kuhugi vahele pressida. Selleks tundub olevat hea viis - pedaal põhja ja kui rada lõppeb, siis külma rahuga vajume oma nn "eesõigusega" selga. Ja vot siin on minul isiklikult sügavalt savi, kas nad saavad sinna reastuda, jäävad keset risti töllerdama või kannatavad muul moel emotsionaalselt või füüsiliselt.
Lalin teemal, et mul on eesõigus ja ma võin seda igal ajal rakendada on lollus ja ei arvesta teiste liiklejatega. Siin arutelus mõni viide sellele oli, et aeg-ajalt on oma eesõigusega vehkimine üsna kaheldav.
Need õnnetukesed, kes ise ka ei tea kuhu nad vales reas sõitmisega sattunud on, tuleb muidugi õigesse ritta aidata
Ja muide, sellised, kes oma manöövreid isegi valesse ritta sattudes korrektselt teostavad on lausa rõõm vahele lasta.
Täna hakkasin mõtlema eesootava motohooaja ootuses, et peaks kuidagi autojuhte ettevalmistama, et tsiklid varsti tänaval. Tabasin ennast mõttelt, et peale pikka talve ma enam foori all ukerdades peeglisse nii sagedasti ei vaata kui suvel, sest tsiklite märkamise vajadus on pikalt ära olnud. Vahest aitaks mingi kleeps analoogselt bussidega meie sõidukite tagaküljel - näiteks "lasen mootorratta läbi" koos skeemiga ridade vahel sõitvast tsiklist vmt? Kui tuleks keegi veel kampa, siis võiks mõtelda sellele.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.