Hälvik-autojuhid
-
mamps
Teema algataja
Pidin ka just ütlema, et hoiatusmärgina veits häirib - ajab segadusse nagu hoiataks, et eespool olijad ei pruugi samamoodi teed anda.
Ise oleksin välja pakkunud ilma kirjata idee kus autosid polegi vaja, paremale poole paneksin lahkelt teed näitava peopesa või püstise pöidla .
Aga mmz idee on vist asjaga mitte kursis olevaid tegelasi harivam, seega parim!
Harimist rahvas vajab, seda Oja Petsi matsitamist ma täitsa usun.
Kui ise võrriga tööle ilmusin, siis algul oli kolleegadel kõvasti minestamist, et kuidas ma julgen. Ja kui siis seletasin, et paar korda olen ummikutest mööda nihverdanud ja seetõttu õigeks ajaks kohale jõudnud, läks mõni tädi üsna vahutama kuidas tema ikka roolis olles vihkab neid radade vahel saalijaid...
OK. "Kokkokkmökkmökk... mina ise tegelikult ka... ega ma siis mingi kamikadze nüüd ka just ei ole... ma ainult siis pisut pugesin kui mingi suurem rekka põigiti ees manööverdas või avarii oli ja muu liiklus seisis aga mina mahtusin läbi... ja ma ainult vaikselt... ja paremalt poolt..." (khmkhmkhmmm - ma ei tea miks SEE veel eriti hästi andeks anti??? Mina küll taha paremale autopeeglist eriti hästi ei näe) - midaiganes, aga ellu need tädid mu selle peale jätsid.
Tegelikult ajab muidugi autoroolis kopsu üle maksa kui keegi keset kõige tavalisemat (st lubatud kiirust niigi ca 10 km/h ületavat) mitmerealist iiklust sind ülehelikiirusel slaalomit vingerdades ehmatab. Ja kui päris aus olla, siis paar aastat tagasi ei teadnud ma ise ka, et mujal maailmas ongi kohe täiesti tavaks motikatele radade vahele ruumi jätta...
Nii et head harimist, poisid, ja palun mulle ka üks sildike!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.