Kiiresti, aga maitsvalt..
-
- Tsikkel: Ducati ST2 "Kati"
puhh kirjutas:mida küll mu vanad silmad peavad nägema
![]()
väga maitsva eine saab tortellinidest. Näiteks tortellinid sinihallitusjuustu kastmes. Esmalt tuleb võtta vett, sinna lisada 1 kuubik köögivilja puljongit (siis 1 paki tortellinikohta). Kui vesi keeb lisada tortelliini ja keeta kuni nad kehmed või nagu itaallastel - kergelt südamik krõmpsuv.
Teise potti võib panna tükeldatud sinihallitus juustu - terve viilakas e u 75...100 g ja kuna ta kipub hästi potipõhja kinni jääma, võiks praktiliselt kohe lisada ka väikese paki kohvikoort. Kastet tuleb pidevalt segada, et juust sulaks ja soovitavalt seda teha mitte just väga karmil tulel. Kastmele tasuks lisada juurde musta pipard, aga ma olen prooninud ka erinevaid maitseainete segusid pipra ja meresoolaga ja tulemus on tiba parem kui retseptis.
Nii ja ongi valmis.Tortellinidest saab veel tortellini primavera - aga see tiba pikem tegemine.
Cous-cous kanaga on ka väga hea. Kanafilee võib eelnevalt näiteks panna marinaadi sisse ja hoida üsna pikka aega - mina lisasin tiba mariaandile ka vett ja ketsupit ja hoidsin kana vähemalt 1 ööpäeva suletud karbis. Kuna kanaliha on küllalt pehme, ei pea teda väga pikalt praadima, eriti veel kui ta on marinaadis pikalt olnud. Nii säilitab ta oma mahlasuse.
cous-cous'i keetmine väga lihtne. Vette lisada tiba meresoola ja oliiviõli (vähemalt mina olen nii teinud) ja kui vesi keeb võtta pott tulelt ja valada vetta cous-cous. Tuleb märkida, et kuna cous-cous paisub, peaks vett olema varuga. Peale u 2 minutilist paisumist võib tõsta poti uuesti nõrgal tulele ja kahvliga segades lisada potti u 1...2 spl võid (olenevalt siis cous-cous'i hulgast)Nii proovige neid
[/i]
Niih Miks sa kunagi sellist raju kraami meile pakkunud pole kui me sind järjekordselt külastanud oleme? Miks??
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.