Märkan mootorratturit! → Re:

Kasutaja avatar

Bladyhell
Tsikkel: K1200S

Re:

Lugemata postitus Postitas Bladyhell »

Istusime mmz-ga kõrtsis ja arutasime teemat. Testisime pubis viibinute peal- arvamusi oli mitmeid. Mina olen 110% rahul tulemusega. On kulunud kõigest paar päeva ideest teostuseni - ja raha vaid 75 krooni prooviprindiks! Me ei vaja reklaamibürood ja poliitkorrektset sõnumit. Me ei vaja kuid aega, et põhjendada kellegile bürokraadile, et meie ideel on jumet.

Kui kellelegile ei meeldi, siis andke andeks. Me oleme hingelt mootorratturid ja promome oma elustiili ja suhtumist. Me teeme ennast nähtavaks ja me ei taha, et me oleksime oma elustiiliga ühes potis jalgratta omanikega. Me austame küll kõiki kaherattalistel liiklejaid, kuid meie hing ja süda kuulub mootorratastele.

Ja ma olen isiklikult siga uhke, et me selle asjaga oleme jõudnud möla asemel käega katsutava tulemuseni!

Esitage oma tellimused ja me organiseerime need kleepsud kohale. Meie aeg ja vaev ja mõtted on teile kõigile tasuta!

K1200S

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”