kaua seisnud ratas

Tsikkelröövel
Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas Tsikkelröövel »

Valge plastosaga süütelukku sa ilmselt ei leia. Nendega oli see lugu, et see valge plast ei kannatanud päikest ja need läksid ruttu puruks. Minu oma vana Jawa on tegelikult ainus, kus ma söödava välimusega valgest plastist lukku näinud olen. Ratas lihtsalt põhiliselt varjus seisnud.

1. Kui on tõsine tahtmine taastada see ratas, siis müts maha. Aga töö saab olema suur ja kallis. Siiski, mitmeid juppe, mida aastaid ei liikunud, nüüd sellest Jawa-dega tegelevast firmast siiski saab. AGA need ei ole odavad.
  2. Simmerid-laagrid jmt on standardosad. Seega pole vaja ajada taga tehaseesindusest.
  3. Arvesta, et seda masinat on rooste söönud kõvasti ka seestpoolt. St KÕIK pulkadeks. Ja siis defekteerimine, mida saab kasutada, mida mitte.
  4. Remondimanuaal!!!! Venekeelsed on olemas. Mul tegelikult ka, aga ära ma seda enda käest ei anna. Kõne alla tuleb vajalikest kohtadest koopiate/ skaneeringute tegemine. Igavene paks raamat.
  5. Kroomdetailid. Peavalu, kui just ei tunne kedagi õiget.
  6. Ma ei arvestaks ka võimalusega, et mootor on vähe kulunud. Masin jäetakse tavaliselt seisma, kui asi hapuks kisub. Aeg on oma osa veelgi lisanud.

Ütlen üht: kui tahad sellest masinast teha tõesti ilusat ja korras ratast, läheb see sulle maksma kümneid tuhandeid, sest ta on korralikult pihta saanud. St odavalt sõitma saamisega ära arvesta. Aga üks kena Jawa jälle juures, oleks kaunis. Vana Jawa on tegelikult omas ajas neetult ilus masin.

Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”