Mis liikluses toimub (autod/tsiklid vs rollerid) ?

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Teema algataja
Knolps

Mis liikluses toimub (autod/tsiklid vs rollerid) ?

Lugemata postitus Postitas Knolps »

Asi muutub Tallinnas üha vihasemaks. Sõidad rahulikult, LE-d järgides ühest linna osast teisse ja vahepeal saad enamus autojuhtide viha orbiidiks. Nimelt käivad mõned asjad ääretult meelt mööda. Foori taga seistes hoiavad kõik autojuhid nii pikka vahet, kui on võimalik, mõni isegi nii pikka, et sinna mahuks veel sõiduauto parkima, et vältida seda kui rollerimees hakkab ees trikitama või mida iganes... (iseenesest on hea, et hoitakse sellistel juhtudel pikivahet, kuid tekib nö imbensilli tunne, kui kõik autojuhid hoiavad just nimelt rolleritel piki vahet (väike maa peab loomulikult olema, kuid kui vahemaa on pikem kui tervelt ühe sõiduauto pikkune foori taga seistes, siis on asi ääretult kahtlane. :? )
Ühesõnaga sõites on kaks leeri välja kujunenud (autojuhtide hulgas), ühed on sellised, kes hakkavad pabistama, kui rollerit näevad ja parema meelega läheksid kasvõi ringiga, teised on sellised, kes sõidvad sinust mööda nimodi, et juuksekarvgi ei mahu rolleri ja auto vahele :evil: (sellistel puhkudel olen sõitnud autost samamoodi mööda (kui järgi jõuan) ja keeranud julmalt ilma suunata ette käega üht teist näidanud, et sellised tolvanid roolis ülesse ärkaksid, loomuliklult saab juht vihaseks, kuid sry mina saan kah vihaseks, kui tema minust sõidab nõnda mööda, selline asi on moraalselt haige, kui mul on teel auk või mida iganes, siis ma lajatan talle külgepidi sisse ja jään mina kah lisaks sellele süüdi...) PS: Bemmi mehed ei pea tõestama, et nende BMW sõidab kiiremini, kui roller.
- Loomulikult on kultuurseid ja viisakaid autojuhte, kes säilitavad külma närvi sõites ja on viisakad rollerimeeste suhtes (teevad näiteks Pirita Teel tuulevarju jne...)

* Tekitavad veel osad tsikli mehed muret nimelt on selliseid, kes kohe viskavad käed püsti, kuid on selliseid, kes julmalt ja tuimalt sinust mööda uhavad.

«Mootorratturid on omavahel nagu üks pere,» räägivad naised otsekui ühest suust. «Autojuhtidega nii ei ole, sest autosid on ju nii palju,» lisab Kaili. «Mootorratturid alati lehvitavad üksteisele... mitte muidugi kõigile. Näiteks rollerimeestele ei lehvitata (naerab - J.K).»
Miks?
«Nad eiravad liiklusreegleid ja sõidavad kõnniteedel.»
Allikas: http://www.sloleht.ee/index.aspx?s=roll ... &id=159116
- No sry aga ega kõik ju reegleid ei eira, rollerimeeste seas on ka kultuurseid sõitjaid, selle pärast ei saa kõiki vihata, kui mõni perv ei oska liigelda. Alatu on meedias nõnda matkida rollerimehi (üldises aspektis) kui ma ei eks siis artikli andjatest eriti see, kes istub taga on väga tuttav biker.ee-s :evil:

Seega autojuhid/tsiklijuhid , mis toimub, miks selline suhtumine rollerimeestesse?
Viimati muutis Knolps, 02 Juul 2004, 22:32, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Mix
Tsikkel: tsiklit netu.

?

Lugemata postitus Postitas Mix »

Mitte s'ttagi ei saanud aru!..
Võibolla rahuned veidi ja kirjutad siis uuesti... :roll:
Isiklikult olen igasuguste kulguritega aastaid liikluses osalenud ja miskit "vastasseisu" küll pole täheldanud.

sys
Tsikkel: Yamaha R6 "Raven"
Kontakt:

Re: Mis liikluses toimub (autod/tsiklid vs rollerid) ?

Lugemata postitus Postitas sys »

"Foori taga seistes hoiavad kõik autojuhid nii pikka vahet, kui on võimalik, mõni isegi nii pikka, et sinna mahuks veel sõiduauto parkima, et vältida seda kui rollerimees hakkab ees trikitama või mida iganes... (iseenesest on hea, et hoitakse sellistel juhtudel pikivahet, kuid tekib nö imbensilli tunne, kui kõik autojuhid hoiavad just nimelt rolleritel piki vahet (väike maa peab loomulikult olema, kuid kui vahemaa on pikem kui tervelt ühe sõiduauto pikkune foori taga seistes, siis on asi ääretult kahtlane. :? )"

Mina oleks rahul sellega, see on oluliselt parem, kui negatiivne pikivahe, mille korral sa oleksid auto all.

"Ühesõnaga sõites on kaks leeri välja kujunenud (autojuhtide hulgas), ühed on sellised, kes hakkavad pabistama, kui rollerit näevad ja parema meelega läheksid kasvõi ringiga,"

Krt ise ka piisavalt neid rolleriste näinud... pooled ilma kiivriteta, sõidustiil kuidas juhtub ja LE'st ei tea midagi. Seega teeb ettevaatlikuks jah, kuna üle sõites jääb süüdi autojuht ja seda tõenäoliselt nad ei taha.

"teised on sellised, kes sõidvad sinust mööda nimodi, et juuksekarvgi ei mahu rolleri ja auto vahele :evil: (sellistel puhkudel olen sõitnud autost samamoodi mööda (kui järgi jõuan) ja keeranud julmalt ilma suunata ette käega üht teist näidanud, et sellised tolvanid roolis ülesse ärkaksid"

Oled äkki ka sellele mõelnud, mis siis juhtub, kui ei ärka? Mul oli tuttav, kes kohtus autoga mopeedil liikudes... kodanikul oli nädal koomat, ajusurm ja viimane vaatus krematooriumis...
Oma sellise käitumisega oled sa sama tark, kui need bemmimehed, kellest sa räägid... nemad näitavad mida nad oskavad ja sina näitad mida sa oskad. Selle mõistlikkus ja otstarbekus on minu arust suht kahtlase väärtusega. A

"PS: Bemmi mehed ei pea tõestama, et nende BMW sõidab kiiremini, kui roller."

Mõni tahab ka muude ratastega jõudu proovida, kui roller ja mitte ainult bemmiga liigeldes... mul on olnud kogemus 7 seeria bmw'ga ja audi a4'ga... tulemust võid ise arvata... Seega igal inimesel on mingi edevus... ka minul ;) ja kui sulle nad närvitele käivad, siis ignoreeri neid.

"* Tekitavad veel osad tsikli mehed muret nimelt on selliseid, kes kohe viskavad käed püsti, kuid on selliseid, kes julmalt ja tuimalt sinust mööda uhavad."

Viimati nägin, kuidas Rennes rõõmsalt rollerimeestele lehvitas... Aga tegelikult ei jõua ega taha kõigile rollerimeestele lehvitada, pigem viskaks neid millegi raskega vahest... põhjuseid kirjeldab järgmise lõigu punane osa ja ma võin kinnitada, et tihti see nii ongi.

"«Mootorratturid on omavahel nagu üks pere,» räägivad naised otsekui ühest suust. «Autojuhtidega nii ei ole, sest autosid on ju nii palju,» lisab Kaili. «Mootorratturid alati lehvitavad üksteisele... mitte muidugi kõigile. Näiteks rollerimeestele ei lehvitata (naerab - J.K).»
Miks?
«Nad eiravad liiklusreegleid ja sõidavad kõnniteedel.»
Allikas: http://www.sloleht.ee/index.aspx?s=roll ... &id=159116"

OT: vahest tekib tahtmine foorumisse regamisel IQ testi rakendada...
Kasutaja avatar

N

Lugemata postitus Postitas N »

:D sys sai vist kurjaks...
Kasutaja avatar

piret

Lugemata postitus Postitas piret »

visake nüüd mind millegi raskega, nagu sys ütles, aga mina ei lehvita rollerimeestele, sest nemad on rollerimehed, mitte mootorratturid. need 2 liiklemisvahendit on küll põhimõtteliselt sarnased, aga ometi erinevad nagu siga ja kägu. stiil on teine, inimesed kes sadulas teised, you name it... just MOOTORRATTURID hoiavad kokku, rollerimeetel pole ilmselt seda hinge, sest oleme ju näinud mitu nädalat te pidite kokkusaamist tallinnas korraldama, et 3 rollerit ja 1 jalamees kohale tuleks (kujundlikult öeldud). sama moodi võiks ma hakata kõikidele autojuhtidele lehvitama.
Vahest sõidan ja teen asju.
Kasutaja avatar

eintz
Tsikkel: DR650 "Sinine Kits"
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas eintz »

...aga mina lehvitan ilusatele naisjalakäijatele :wink:
Suuu Zuuu Kiiiiiiii - aga kui ma suureks saan, siis kiman teist kõigist mööda :d <- nüüd ka mudas :)
Kasutaja avatar

justhmike

Lugemata postitus Postitas justhmike »

"Ma olen ka näinud kuidas tsikkel on minust mööda sõitnud linnas vähemalt 130km/h, kuidas tsikkel on punase tulega ristmiku ületanud, tsikkel pole jalakäijat üle sebra lasknud. Tänasest peale siis ma vihkan ka kõiki tsikkleid, kuna ma tean, et nad kõik on parajad rullnokad, rikuvad reegleid koguaeg jne. Hoian nüüd vähemalt 4 tellist kuskil käeulatuses kui sõidan, et "luua korda"."

Meeldiv tekst, või mis? Kui ma tegelikult ka nii mõtleks siis mul hakkaks küll endast kahju kohe. Mul on ausaltöeldes ükskõik kes kuidas sõidab, see et tsikklid siin kihutavad ja rikuvad reegleid, see ei tähenda, et ma kohe millegiga neid loopida tahaks. See on ju igaühe enda mure, kuidas ta sõidab. Kui juhtub õnnetus ja süütu kannataja saab viga tsikkli, rolleri tõttu. Siis jahh tuleb Kasvõi füüsiliselt selgitada, et aru saaks.

Segane tekst, aga jahh ma tean, et ma ise sõidan suht korralikult ja mul ei tohiks tulla probleeme miilitsatega & teiste liiklejatega (va. mõni kes mind igast raskete asjadega visata tahab). Ja igasugune huvi biker.ee kleeps rollerile kleepida mul kadus. Ja kui ma enne tsikklitele lehvitasin siis nüüd see isu mul kadunud (va. need kes enne lehvitavad).

Tervitustega Mikk!

sys
Kontakt:

justhmike kirjutas:
Segane tekst, aga jahh ma tean, et ma ise sõidan suht korralikult ja mul ei tohiks tulla probleeme miilitsatega & teiste liiklejatega (va. mõni kes mind igast raskete asjadega visata tahab).
Kui sa sellest ennast puudutatuna tunned, siis sa vist üks nendest, kes kõnniteedel armastab sõita? Kui sa sõidad vastavalt eeskirjadele siis ei tohiks see sind riivata....

Credo

sys'iga nõus...

Lugemata postitus Postitas Credo »

... olen ma 100%.
eriti peale seda, kui narva maanteel 6 rollerivenda + 1 võrr kell 6 õhtul (mis on veel ju suht-koht tipptund linnas) vaheldumisi kahel sõidureal kõikudes (loomulikult hoidsid kõik autojuhid nendest auväärsesse kaugusesse, sest kuigi süda tahab, siiski mõistus jätab need kodanikud ellu ja terveks).
suunda ei näidatud, keerati nii nagu jumal juhatab, tuled ei põlenud õieti, enamus olid ära "tuunitud", st. värviliste strobode jms bullshitaga ära rikutud ja häirivaks tehtud. jõudsid nad siis mulle selja tagant järgi, seisin rahulikult kahe auto vahel omas reas. ja järsku oli neid terve parv mu ümber, gaasi põhjad vaheldumisi ja mingi mölin käib kogu aeg. ja järgmise foori taga olid nad juba autode vahel ja ümber. ja siis tegid mingeid kamikadze-pöördeid vasakule üle 2 rea.

teine juhus: paldiski maanteel kell 10 õhtul tuttuue yamu rolleriga niiväike kodanik, kes ei ulatunud õieti aistest kinni hoidma ja kelle kiiver oli nii suur kui ülejäänud keha. ja kihutab täiega (70 piirang, kuna oli pinnatud, siis 30 piirang). mina ja üks soome tsiklimees warrioriga lasime rahulikult koos. ja arusaamatuses vaatasime üksteisele foori all otsa ja kehitasime õlgu, kui vend lihtsalt sama soojaga kõikide fooride alt punase tulega läbi sõitis, keeras paremale pirni tänavale ja siis kõnnitee pealt talleksi ette sõitis.

vähesed näited. aga piisavalt põhjapanevad. minul enam midagi lisada pole. ja sellega on ka suhtumine küllaltki selgelt väljendatud.

kirss

Re: sys'iga nõus...

Lugemata postitus Postitas kirss »

Credo kirjutas:
... olen ma 100%.
eriti peale seda, kui narva maanteel 6 rollerivenda + 1 võrr kell 6 õhtul (mis on veel ju suht-koht tipptund linnas) vaheldumisi kahel sõidureal kõikudes (loomulikult hoidsid kõik autojuhid nendest auväärsesse kaugusesse, sest kuigi süda tahab, siiski mõistus jätab need kodanikud ellu ja terveks).
suunda ei näidatud, keerati nii nagu jumal juhatab, tuled ei põlenud õieti, enamus olid ära "tuunitud", st. värviliste strobode jms bullshitaga ära rikutud ja häirivaks tehtud. jõudsid nad siis mulle selja tagant järgi, seisin rahulikult kahe auto vahel omas reas. ja järsku oli neid terve parv mu ümber, gaasi põhjad vaheldumisi ja mingi mölin käib kogu aeg. ja järgmise foori taga olid nad juba autode vahel ja ümber. ja siis tegid mingeid kamikadze-pöördeid vasakule üle 2 rea.
See oli tõesti väga ohtlik kamp. Ise kimasin ka enda rolleriga seal parasjagu, kui järsku nad mu ümber olid. Kuid antud juhul oli tegemist ..............., vanuses nii 15 ja kõikidel olid mingid tibid taga istumas, ju oli vaja siis näidata, kui äge on narva mnt- reimani ristilit ja narva mnt - raua ristilt punasega yle kimada.

Enivei, ise püüdsin võimalikult kiirelt sealt minema saada, mis mul ka õnnestus 8)

carlsson

Lugemata postitus Postitas carlsson »

sys kirjutas:
justhmike kirjutas:
Segane tekst, aga jahh ma tean, et ma ise sõidan suht korralikult ja mul ei tohiks tulla probleeme miilitsatega & teiste liiklejatega (va. mõni kes mind igast raskete asjadega visata tahab).
Kui sa sellest ennast puudutatuna tunned, siis sa vist üks nendest, kes kõnniteedel armastab sõita? Kui sa sõidad vastavalt eeskirjadele siis ei tohiks see sind riivata....
Muide sulle teadmiseks, et Rolleriga peab sõitma jalgratta teel, välja arvatud juhul kui see on jaotatud ka jalakäijatega. Seega alati ei ole nii, et nad laamendavad vales kohas.
Kasutaja avatar

Freaksmart
Tänatud: 5 korda

Re: sys'iga nõus...

Lugemata postitus Postitas Freaksmart »

kirss kirjutas:
See oli tõesti väga ohtlik kamp. Ise kimasin ka enda rolleriga seal parasjagu, kui järsku nad mu ümber olid. Kuid antud juhul oli tegemist ............, vanuses nii 15 ja kõikidel olid mingid tibid taga istumas, ju oli vaja siis näidata, kui äge on narva mnt- reimani ristilit ja narva mnt - raua ristilt punasega yle kimada.

Enivei, ise püüdsin võimalikult kiirelt sealt minema saada, mis mul ka õnnestus 8)
No kuulge, ärme hakkame nüüd siin rahvuslikke konflikte tekkitama!!!
Ole hea, võta rahvus oma sõnumist välja.
Jawa 634 (15kw); Jawa 638 (17kw); Suzuki GS500E (34kw); Hyosung GT650 (60kw); BMW F800S (63kw)

octavio

Lugemata postitus Postitas octavio »

aga tegelikult enamus rollerdajaid eeskirju ei tunne küll.Aga kui aus olla siis teed ma neile ei anna kui paremalt mööda rallivad ja muid lollusi teevad ja kõrvale ka ei tömba kui rollumees arvab et suudab kahe auto vahelt läbi sõita kui autode vahe on 50cm ja ja teine auto vastu tuleb! Ma ei tea kas saite mu jutust aru kah aga igatahes rollumehed kes te sõita ei oska ja eeskirju ei tunne siis hoidke tumerohelise nissan almera eest ära :evil: ei koti kui karvu pidi all olete[/u]

Parody

Lugemata postitus Postitas Parody »

Ma arvan et VÄHEMALT jolleristid ja tsiklistid peaksid omavahel hästi läbi saama. Kerime siin ainult pingeid üles. Mõttetu. Tsiklistidele paneksin südamele nende endi negatiivsuse rollerite vastu (kellel on muidugi). Pidage meeles, et just nemad on vägagi tõenäoliselt järgmised tsiklistid. Kui teevadki midagi valesti siis tuleb ilmselt õpetada... Preagu te lihtsalt külvate viha.

Pange mulle puuga pähe või karguga silma aga nii see on. Üldse on sellised teemad juba kopa ette visanud. Koguaeg nämmutame siin ühte ja sama ning tulemus on null ja alati saavad jolleristid kõik pähe. Ja minu jaoks on biker.ee ennast ammendanud.
piret kirjutas:
mina ei lehvita rollerimeestele, sest nemad on rollerimehed, mitte mootorratturid. need 2 liiklemisvahendit on küll põhimõtteliselt sarnased, aga ometi erinevad nagu siga ja kägu. stiil on teine, inimesed kes sadulas teised, you name it... just MOOTORRATTURID hoiavad kokku, rollerimeetel pole ilmselt seda hinge, sest oleme ju näinud mitu nädalat te pidite kokkusaamist tallinnas korraldama, et 3 rollerit ja 1 jalamees kohale tuleks (kujundlikult öeldud). sama moodi võiks ma hakata kõikidele autojuhtidele lehvitama.
Äkki kustutame Biker.ee-st üldse sellise alateema nagu "Rollerid"? No offence

Tervitused jollerimeestele ja neile kes jollereid ei vihka :bsmile:

Nääägemist :arrow:

andre

Lugemata postitus Postitas andre »

mina kulgesin kaks eelmist hooaega rolleriga ning lehvitasin alati siklistidele. mõni vastas, mõni mitte, kuid kirjeldamatult hea tunne oli küll, kui vastu lehvitati, kuna tegelikult polnud ju veel võrdväärne tegelane. praegu sõidan ise tsikliga ning endiselt lehvitan nii teistele siklistidele ja ka rollerimeestele, sest, et äkki on rolleri puldi taga mõni minusugune, kes juba järgmine hooaeg tsikliga kulgeb. rollerimeeste negatiivsem pool on tõesti mõni kord esinev kohutav LE eiramine, vähemalt põhitõed võiks selged olla ning neid ka täita. samuti häirivad eriti väikesed juhid. kui ikka vanust piisavalt ei ole, siis ei tohi ka teele ronida.
Kasutaja avatar

justhmike

Lugemata postitus Postitas justhmike »

sys kirjutas:
ennast puudutatuna tunned, siis sa vist üks nendest, kes kõnniteedel armastab sõita? Kui sa sõidad vastavalt eeskirjadele siis ei tohiks see sind riivata....
See, kui ma kirjutan, et ma sõidan suht korralikult, siis see tähendab et ma sõidan kõnniteel v? Muide riivab küll, kui sa räägid, et kõiki rollereid millegagi visata tahad.
Kasutaja avatar

Habe

Lugemata postitus Postitas Habe »

100% Parodyga nõus. Keegi ei viipa ju masinale vaid ikka inimesel , kes sangas on. Et kui sõidab rolleriga oleks nagu kuidagi 2. Eesti või muidu halvem inimene? Mõnel on A kat. käes ja isalt saadud rahadega kõige- kõige tsikkel istumise all ja teeb sellega kõikvõimalike sigadusi ja temale nagu peaks lehvitama. Seevastu mõni rahuilik mees sõidab 600 cc Suzuki Burgmaniga ja talle ma siis ei lehvita, kuna on tegu "rollerimehega"?! Või kui mõnel ei luba vanus (seadus) sõita suurema, kui 50 cc aparaadiga, siis talle ka ei tohi lehvitada? Aga "Deltamehele" jälle nagu peaks lehvitama, kuna paak ja mootor asuvad jalgade vahel?
Mõni targem mees äkki selgitab , siis kas lehvitama peaks kubatuuri, plastmassi koguse, mootori võimsuse, pöördemomendi, plastmassi koguse, mootori/ kütusepaagi asendi, ratta " mõõdu, rehvi laiuse, veoülekande tüübi jne. järgi!
Ise olen siiani lehvitanud kõigile 2- 3 rattalistele sõidukitele ja ei tunne, et oleks midagi valesti teinud.
Aidake õigele teele!
Kasutaja avatar

Raitz

Lugemata postitus Postitas Raitz »

Lehvitan rollerimeestele vastu, kui mõni peaks lehvitama. Siiani pole seda juhtunud.
Hoian 2x pikemat pikivahet kui autodega. Väldin sattumast lähemale kui mul kuluks seismajäämiseks ja mõtlen aeg-ajalt, et see poiss küll nii vanaks ei ela, et võiks endale juhilubasid taotlema hakata.

Ei mul on alati heameel näha 2 rattalist sõidukit, seega pole mul nende vastu vähimatki. Lihtsalt olen ise nende suhtes ettevaatlikum kui tavaliselt ja on juba rollerimeeste(naiste) probleem, kas nad panevad seda mulle pahaks või mitte.
Kui und ei tule loen lambaid ja nende 125cm3 postitusi
Kasutaja avatar

biohazard
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas biohazard »

Minuarust võiks mõlemad osapooled rahuneda, nahuijaa vaja siin lammutada, kes mida teeb jne. Eks joped on ammu juba aru saanud oma vigadest siin seda teemat lugedes. Võtaks nüüd asja normaalseks tagasi.
Heatahtlik persoon :nono:
ansambel X - 11

cantamus

Lugemata postitus Postitas cantamus »

rollerid... ma ei vihka neid, aga... nad ei ole mootorrattad, vaid lihtsalt mingid taburetid... sorry, but that's the way i feel :oops:

Teema algataja
Knolps

Lugemata postitus Postitas Knolps »

cantamus kirjutas:
rollerid... ma ei vihka neid, aga... nad ei ole mootorrattad, vaid lihtsalt mingid taburetid...
motika ja rollerimeeste seas on välja löönud tõsine viha üksteise vastu (kusjuures minul pole mitte midagi motikameeste vastu, kunagi kui vanus lubab, siis ehk sõidan ka mina motikaga)
to cantamus:
sellise jutu eest saaksid iga rollerimehe käest vastu pead. Loomulikult nii palju, kui inimesi on ka igalühel oma arvamus, kuid sinu nn taburetid sõidavad oma 80km/h, mees kust otsast need on taburetid, äkki võtaksid oma sõnad nüüd küll väheke tagasi!?
PS: sind..., ma ei vihka vaid lihtsalt loodan, et lubade tegemine sul läheb vähe raskemalt ja loodan, et siis saad aru, et motikas on tegelikult tool...
Kasutaja avatar

madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

Aitab nüüd üksteise peksmisest!
Leppige ära ja rahunege maha!
Kasutaja avatar

C4

Lugemata postitus Postitas C4 »

ma ei saa aru miks ei võiks kõik sõbralikult kõigidese suhtuda ja miks jaotatakse kõik erald N: autod, motikad ja siis rolleristid mix ei võiks olla siis juba selline jaotus nagu head sõitjad, norm. sõitjad ja idioodid :wink: no efense aga olen näinud ise hullemaid motikaga sõitjaid kui rolleriste ja veel hullemaid autodega sõitjaid :!: :) mina igal juhul lefan kõigile 2 rattalistele, ilusatele nais jalakäiatele (nagu keegi juba ennem mainis) ja samuti ka neile kes mulle lefavad :D
Have a nice day !

Parody

Lugemata postitus Postitas Parody »

165 x :lol:

Lihtsalt see teema ajab ikka väga väga kõvasti naerma kui nüüd aus olla.
Praegu olengi biker.ee-s käinud ainult selle teema pärast :lol:
Usun, et pooled naeravad niigi juba ja teistele soovitaks teema otsast lõpuni läbi lugeda. Ma lugesin kaks korda järjest ja aina naljakamaks läheb.

Keep up the good work :wink:
Kasutaja avatar

biohazard
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas biohazard »

:D Head laulu - ja tantsupidu
ansambel X - 11
Kasutaja avatar

C4

Lugemata postitus Postitas C4 »

biohazard kirjutas:
:D Head laulu - ja tantsupidu
ohh yeah ma osalen selles :D ! (tantsupeo osas)
Have a nice day !
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Teema yldises m6ttes ma ei vihka rollereid ja nendega s6itjaid, aga siiski olen enamuselt siiamaani n2inud ainult alaealisi v6i t2ielikke juhmardeid ( k.a. alaealisi juhmardeid)

To Knolps:
1) Kui sa taotled, et rollerimehed oleksid sama v6rdsed, kui rattad, siis l2heks tagasi yhe vana teema juurde, kus k2is arutlus rollerite regamisest ehk rollerite t6stmisest mootorratastega yhele pulgale.Teie olite ju koheselt selle vastu, et n2e hakataks trahvi tegema teie sigatsemise p2rast.Kas te suudategi yldse oma vigu m2rgatagi?

2)Kui te tahate v6rdsust, siis miks ma ei n2inud BikerFestil yhtegi rollerit (v.a. Pegasus, v6i mis iganes ta oli)Mitte yhtegi 50ccm rollerit :lol: :roll: .Mina olin seal yldse rattata :twisted: ning ma ei tundnud ennast outsiderina :!: Mida te kartsite :?:

L6petuseks: M6tle v2hemalt yks samm edasi, selle kohta, mida sa kirjutad ning mille yle vingud

Minu poolt k6ik

Terv,

primo
Challenge the Adventure.Ride The World

Credo

rollerid bikerfestil

Lugemata postitus Postitas Credo »

ja jumal tänatud, et neid ei olnud seal, kes seda suures osas lasteaeda oleks hakanud seal kantseldama ja ohjama.
yamu keskus oli esindatud ühe fazeri ja 125'se rolleriga (lauri kommentaar reedeõhtusele sõidule tallinnast põltsamaale oli umbes selline: kohutav, kuid hakkama sain).
vaadates ilmastikuolu ja niigi skisofreenilist liiklust tallinn-tartu trassi peal + rollerimeeste ülearenenud tuunimisoskused + ülehinnatud sõiduoskused, oleksid rollerimeeste leeris toimunud kaotued vist suht suureks ka teinud :roll:

aga üritus oli vahva :)

sys
Kontakt:

võtan pakutud idee rollerite teema täielikust kustutamisest kaalumisele.
jutt möla, teema lukku.
Suletud

Mine “Vaba teema”