SUZUKI GSX600F vajalikku stuffi

joel
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 118 korda

Lugemata postitus Postitas joel »

See ei ole väga uus asi. Aasta tagasi olid need ainsad GSXF aftermarket peeglid, mis ma leidsin. Louis.de müüb neid ka, kas neil hetkel laos on, ei viitsi vaadata. Allrightist võib vaadata ja ebay peal liigub neid ka.

Minu ratas on praegu samasugune, nagu Dillingeril, ainult parempoolne on originaal ja vasak aftermarket. Nagu ütlesin, võrreldes originaaliga ei näidanud sileda klaasiga vasakpoolne suurt midagi. Panoraamklaasiga on originaaliga üsna samaväärne. On küll veidi madalamal ja pikema varre otsas, aga vähemalt minu kehaehituse juures on vahe suht marginaalne. Ikkagi peab selja taha vaatamiseks veidi pead kallutama ja küünarnukki koomale tõmbama. Aga see on täiesti sisseharjunud liigutus juba.

Muideks, mina kasutan just vasakut peeglit tihti ja paremat väga harva. Ilmselt harjumus jalgrattaga sõitmise ajast, kui mul oli lenksu küljes vasakul pool peegel ja autol mul ka paremal peeglit pole.

Joel

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”