K:kui sõidan bike,ga ilma lubadeta,kas kaotan autojuhiload

Kasutaja avatar

bash
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bash »

K2bi kirjutas:

Minu küsimus, et kuidas Härrad Politseinikud suhtuvad sellesse kui sul on olemas A2 kat ehk kuni 25 kw ja ootad oma eksamit, mis on mai lõpus. Eksami registreeerimislipik on koguaeg kaasas.

vastus: suhtuvad hästi . kui kinnipeetakse vöetakse seda kui ilma vastava kategoorjata juhtimist kuni18000.-, vöivad ka need olemas olevad kaaned sul käest ära vötta kuni aastaks, ja siis saad köik eksamid uuesti teha :D

Ratas ise on kusagil 70 kw. Tehniliselt korras ja kui sõites eeskirju järgid?

väga hea et ratas korras ja eeskirjadest peab kinnipidama

Ja veel, kas eestist väljasõit on sel juhul raskendatud?

ei ole . piiril ei lasta sind lihtsalt üle :D ja kui joppab et saidki siis väljaspool on tunduvalt sitem vahele jääda. siis pead transa ja politsei parkla ja muud jamad kinni maksma:)

Tänud ette!

VPN

TÜRI küll kas ei suuda siis seda KUUD KAHTE OODATA?!

Endal on ka nii jopand, et 25kw sõidueksamit ootasin (mingi nädal vms oli jäänd) ja sõitsin 95kw rattaga. Tagarattas +35km/h. Ja sain puhtalt minema. Siinkohal nimesid ei avalikusta ja siiralt tänan, et antud politseinik mu lubade saamist p*rse ei keeranud. Üleüldse on mul ptuiptui väga mõistvad inimesed sattunud kinnipidajateks.

Aga välismaale 25kw lubadega - siinkohal tuleb meelde, et meil siin bikeris ju midagi seadusandluse kohta arutati, et eestis mingi x direktiivi järgi need 25kw määratud, mis Euroopas üldse puudub. Ei viitsi praegu otsida seda teemat ja täpselt ei mäleta ka kuidas seda põhjendatud oli.

Just enjoy ... nothing less, nothing more

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”