. Hämaras uduvihmaga sõit on ikka üks paras katsumus - tuleb auto vastu ja nähtavus suur ümmargune null, maanteel puhub pildi klaariks aga linnas on paha paha.
sellepärast ma Tartu piiri ääres tagasi pöörasingi.Kell palju, vihm raudne ja temperatuur madal.Btw kas neid kahte-kolme pilti saaks eilse indiani ees passimisest ?
Igaljuhul täna ma sõidaks. aga Tartust välja eriti ei viitsi... Liiga tuuline.
Mis kell siis? 18 00 jälle?
Käisin just Räpina teed välja sõitmas, minna oli hea aga tagasi tulles oli vastutuul tugev. Sain õppetunni: tuleb osta parajad riided, et need ei loperdaks seljas:P. Linnas nagu ei saa sellest arugi.
Tänane ring siis neljakesi Tartu-Otepää-Kanepi-põlva poole mööda mignit maanteed ja siis tagasi Tartu.Vahva oli. Homme jälle 18:00 Indiani juures (Raatuse tn)
kell 19.30 Rimi parklast on pisike sõit Põlva ja tagasi:) kes tahab ka tulla on igati tere!
19.35 olime kolmekesi platsis ja mitte kedagi teist ei olnud. panime siis padavai, põlvapoole tuld, et näe, äkki magasime maha. nägime küll erinevaid rattaid aga ühtegi gruppi silma ei hakanud. üritus jäi ära?
Kas Põlva poole sõites Liivamägede teed ka kasutatakse? See ju väga atraktiivne... Saab veel maanteemuuseumis ka ära käia ja siis edasi sügavasse orgu ja sealt välja.
Ise olen jalgrattaga seal sõitnud niisama ja ka võidusõitu, mootorratta load on alles tegemisel aga arvan, et see oleks üks esimesi sõite mis ma teha tahaksin.
Kui keegi käinud on siis rääkige muljeid
Homme 15.04.2008 võiks tripi teha küll. Väljasõiduks sobiks suurepäraselt 19,00.
ise kobin 18:00 ajal indiani juurde paari sõbraga, 19.00 jääb nati hiljapeale veel(aprill ikkagi veel) - peale mõneajast sõitu on kole külm ja hämar juba. on plaan viljandi-rõngu-tartu tiir teha.
Väga vabandan, kes tulid aga juhtus nii, et ise ei jõudnudki sinna sest vahetult enne kutsuti teise linna otsa ja ma tõesti veelkord vabandan, et enne nn. läbi ei sõitnud rimi parklat, sest siin tagasisidet ei saanud ja ei lootnudki, et keegi tuleb..aga sõitsime muidu hüppavalinnu ja paari meesterahvaga Ahja kaudu Põlva ja sealt tagasi Tartu..oli jah ühes kohas maa üles kaevatud...suht raske oli seal sõita aga nuh, midagi hullu ka polnud...homme sõidaks jälle, kui keegi õhtusel ajal orgunnib, kuna 17ni tuleb amentnik olla veelkord vabandan...
Kawasaki EX 250, Honda CBR 600f, Yamaha Virago 1100cc ajutine kasutaja suvi 2010, Kawasaki gtr 1000 cc, Honda Magna VF 750, Honda CBR 600 F2, Kawasaki Vulcan 750cc
Kas Põlva poole sõites Liivamägede teed ka kasutatakse? See ju väga atraktiivne... Saab veel maanteemuuseumis ka ära käia ja siis edasi sügavasse orgu ja sealt välja.
Ise olen jalgrattaga seal sõitnud niisama ja ka võidusõitu, mootorratta load on alles tegemisel aga arvan, et see oleks üks esimesi sõite mis ma teha tahaksin.
Kui keegi käinud on siis rääkige muljeid
See ju vana Võru maantee. Ise seda teed ainult kasutangi koju sõiduks. Parim tee siinkandis, st Lõuna-Eestis. Tartu, Põlva mnt, Liivalt paremale Võrru välja, siis edasi Haanja peale, Ruusmäe, Rogosi (kodokene) ja ongi Lätimaa. Edasi vaadake ise kust tahate sõita, kõik teed on head, kasvõi sama teed pidi tagasi.
Teeb siis kahel erineval ajal sõidud. Nagu ma aru sain, siis 18,00 jääb ikka enamusele töölkäivatest inimestest liiga varaseks. Eelmine aasta ei saanud ühelegi tripile. 18,30 Saan kõige kiirema variandina alles kodu ees ratta käima.
See selleks.
Tänane sõit siis oleks siis Tartu-Rannu-Trepimägi-Rõngu-Elva-Tartu.
Rõngus saab juba kohvi võtta, ja Elvas oleks näiteks Mägra pubis teinud omleti . Võib ka muidugi ilma peatuseta Tartu tagasi lennata. Andke siis huvilised märku. Kui on lihtsam ja operatiivsem, võib kogunemise teha ka linna ääres kusagil.
Teeb siis kahel erineval ajal sõidud. Nagu ma aru sain, siis 18,00 jääb ikka enamusele töölkäivatest inimestest liiga varaseks. Eelmine aasta ei saanud ühelegi tripile. 18,30 Saan kõige kiirema variandina alles kodu ees ratta käima.
See selleks.
Tänane sõit siis oleks siis Tartu-Rannu-Trepimägi-Rõngu-Elva-Tartu.
Rõngus saab juba kohvi võtta, ja Elvas oleks näiteks Mägra pubis teinud omleti . Võib ka muidugi ilma peatuseta Tartu tagasi lennata. Andke siis huvilised märku. Kui on lihtsam ja operatiivsem, võib kogunemise teha ka linna ääres kusagil.
Oleks huviline küll, aga mis kell ja kus kokku saaks?
Käisime(mina ja Mõmm) ka eile sõitmas,veitsa.Hommikul kaubikuga Kaunasesse ja sealt tsiklitega tagasi.Kaunas-Panevezys-Bauska-Riia-Valmiera-Valga-Tartu-Jõgeva.Kokku saime siis nats üle 600 kilomeetri.
Huvitav oli
Käisime(mina ja Mõmm) ka eile sõitmas,veitsa.Hommikul kaubikuga Kaunasesse ja sealt tsiklitega tagasi.Kaunas-Panevezys-Bauska-Riia-Valmiera-Valga-Tartu-Jõgeva.Kokku saime siis nats üle 600 kilomeetri.
Huvitav oli
huvitav jah aga lõpp läks jahedaks
........Riga,Iž,Jawa,Ural,GSX 1100F, YamahaTDM850 ja head soovides
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.