Täika?
idee on väga hea!!!
minu mõtte ühtiks VWman-i omaga, et see täika ei jääks ainult päälinna lõbuks vaid saaks ka lõuna-eesti inimesed sellest osa. ja müük võiks toimuda üle nädala. (seda annaks veel arutada, et kui tihti toimuks). tartus oleks üheks kohaks RAADI turg (ei kuulu turu tegelaste hulka),(kui kellegil oleks parem koht pakkuda siis andke teada). see koht sobiks selle pärast, et ta lihtslat on populaarne ja legendaarne koht ja seda eriti laupäeviti, siis käib seal ikka päris vilgas sebimine.
seal maksis vist laupäeval täika koht mingi 40-50 krooni. ma arvan et selle hinna osas annaks seal tegelastega rääkida.
ja mida müüa? ma arvan, et kõik võiks müügiks minna mis puudutab kaherattalisi ja, et asi veel huvitavam ja seltskond kirjum siis võiks selle täikal pakkuda kõike mis on seotud hobidega (paadid, sukelumine, saanid jne.jne) ja täika võiks kanda nime nt. HOBI-TÄIKA.
ma arvan, et see üritus toimiks paremini käiks rahvast rohkem ja koguks see asi ka kuulsust rohkem ja siis oleks omakorda lihtsam asju müüa.
vot selline idee!!! ja mida rohkem ma sellele mõtlen seda parem see idee tundub.
mina olen nõus aitama!
TEEME ÄRA !!! (siis on tehtud)