Bikerid modelle promoma?
Moderaator: Moded
ja see peaks tõesti sobima rohkem vist ikkagi rolleritele kui tsiklitele...
mumm
Kui nüüd natuke norida, siis kas kiivrid soengut ja meiki ei riku?
Merka hoolitseb kõigi eest ja need kes ei jaga... Nuh eks need naudivad nii sama tuult juustes ja sõidavad ringimumm kirjutas:mul selline küss, et kas 50 tipsi ühe pärnu kohta ei ole nagu nats palju et reklaamist saab a la läbu, kus iga meetri peal tips flaierit jagab ja nii peletab selline pealetükkivus suure hulga inimesi ära.
:D
sys, täna pildistamisel küsisin, et kes tahaks meiega juba Tallinnast liituda. 6'est tüdrukust 5 olid nõus. Aga ühel neist puudub kogemus. Teised on ennegi sõitnud ja üks küsis kohe, et kas üks Hannes punase rattaga kah tuleb. Mina vastasin, et lubas mõelda. Tüdruk aga ütles, et pole probleem, sest teab juba kutti ja küll nad siis koos tulevad.
Kedagi vägisi sabale ei panda.
Soengu ja meigi nipid jäävad meie teada.
Merka(14)
-
Postikoer
www.rate.ee/users/vixike ---"tsiklistil võiksid sangad olla, rattal taga siis, kust saaks kinni hoida
www.rate.ee/users/SweetHeartBaby ---" keegi kes sõita oskab ja ei kuku "
www.rate.ee/users/krusti ---otsib saba
www.rate.ee/users/--jj-- ---samuti tahaks transporti Pärnu
www.rate.ee/users/Stripped ---lihtsalt väga-väga naerusuine neiu, kes ühineb meiega Pärnus
Paluks neiudele mitte liiga teha. Mina näitasin pilte, need biker'id kes tulevad võiks kah mõne kena pildi anda
Merka (15...pool veel)
-
suzurider
Bikerid modelle promoma?
Enda pilt on üleval siin http://www.rate.ee/users/suzurider
-
cas
www.rate.ee/users/cas
-
Gloobus
(Nii oleks lootust neid kiivreid ka rohkem kokku ajada, millest praegu puudu tundub jäävat.)
Lööge mind maha, kui jutt ei ole postitust väärt:)
Merka(25)
Re: :D
Ei ole kade ja teistest on mul ka ükspuha, peaaegu.Merka87 kirjutas:CB500'l on kade meel, ise ei tule ja ei taha, et teistel kah hea oleks![]()
:(
Ise ei julge midagi ette võtta ja kui teised üritavad, siis tullakse halvasti ütlema ja näpuga näitama. Kas sellised on meie moded?
Merka-suht solvunud........
:)
Merka
-
Equ
- Tsikkel: KTM 790 Adventure
- Kontakt:
Et kas seal natuke vanemid tüdruklapsi ka on ..nu selliseid üle 20ne..ma otsin naist endale. Hea oleks kui tal raha ka on.
Equ
Live long and prosper!
MINI 50 '8x->Jawa 250 '61->Honda MBX125F '84->Honda CM400T '83->Yamaha XJ600 '90->Kawasaki ZX10 '88->Honda CBR1000F '91->BMW R1200GS '05->KTM 790 Adventure '20
-
Eddie
või siis, et sõita irmsa vilega kuskile kohale, chikk haarab om fraierid ja jagab neid ja siss vilega minema teise kohta.
Merka üldiselt kui ma
Õllemotole ei lähe, siss võiks ju tulla küll. Ikka lahe kenade chikkidega eputada
lisavarustuseks GSR600
:)
Olen teadlik, et võime kukkuda. Tean, et siis neid ilusaid jalgu enam ei ole. Tean, et võib hullemini minna. Kõike võib juhtuda. Politseiga on räägitud.
Neiud saavad endale selga XS või S särgid toetajate logodega. Jalga paluti hankida miniseelikud või lühikesed püksid. Kiiver jääb pähe.
Merka(39?)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.