Kus proovida lõppkiirust?

Kasutaja avatar

manager2

Lugemata postitus Postitas manager2 »

harimal kirjutas:
ishijupp kirjutas:

Ise EI kavatse vastupidiselt eelnevatele soovitustele proovida, aga mul sama küsimus- kas selliste kiiruste juures kaitsvast tondinahast on üldse kasu või hööveldatakse see esimeste lohisemismeetritega läbi?

Rossi kukkus minu meelest kord 195 km/h pealt. Üks varrukas oli ühest kohast auklik ja kindad olid räbalad, ise jäi suht terveks.

Mul endal õnnestus kukkumist proovida kah sellise umbkaudu 170-180 pealt... lohisemise ajal kui kombel õlg läbi kulus ja valus hakkas, mõtlesin, et las kulub, peaasi et mind pöörlema ei viska... aga viskas ikka ja hakkas veel valusam... aga siis juba põlved, küünarnukid ja lihased. "tondinahk" kaitses aga kohe väga palju. Ja mitte ainult tondinahk aga ka kindad ja kiiver.

kohe ütlen ära ka, et see ei toimunud kusagil avalikul teel vaid Phillip Islandi ringraja esimeses kurvis.

siin Biaggi kukkumine täpselt samas kohas...
http://www.youtube.com/watch?v=wLQamKHzMYM

mis on sellisel puhul suurim vahe tänava ja raja vahel? rajal puuduvad sul puud ja kõnnitee ääred, samuti lohised sa tavaliselt asfaldilt maha kruusale, mis sinu vigastusi veelgi vähendab.

Käies ise läbi selle "pesumasina" umbes poole väiksemal kiirusel kui 300, ei taha isegi mõelda kukkumisest kusagil maanteel hommikuhämaruses proovides oma motika lõppkiirust.... mis ei tähenda, et mulle ei meeldi kiiresti sõita. meeldib küll ja kuidas veel :) Lauslollusi aga väldin iga hinna eest.

THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”