Tere minu lgp.
Tahaks tervitada neid tsikliste kes mulle taverna juures on vastu sõitnud kuskil 21:45-55 juba 2 päeva järjest mõnus on kuulata kui 6 või enam tsikklit mööda teed kulgeb.
Tervitades Veikko:)
Ise käin veel mittu nädalat jala nagu jobu,ma loodan et jalakäiad mind nüüd kohtuse ei kaeba.
Tere minu lgp.
Tahaks tervitada neid tsikliste kes mulle taverna juures on vastu sõitnud kuskil 21:45-55 juba 2 päeva järjest mõnus on kuulata kui 6 või enam tsikklit mööda teed kulgeb.
Ise käin veel mittu nädalat jala nagu jobu,ma loodan et jalakäiad mind nüüd kohtuse ei kaeba.
Tervituseed sullegi.
Kui seal oli üks chopper kes tegi mõnusat häält siis see oli meie punt,umbes 6 tsiklit:twisted:
Easy Rider & Iron Butt
Ära sõida kiiremini kui sinu kaitseingel suudab lennata
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom
Tere minu lgp.
Tervituseed sullegi.
Kui seal oli üks chopper kes tegi mõnusat häält siis see oli meie punt,umbes 6 tsiklit:twisted:
chopperil olid torud päris kõrgele taevase ja kiiver polnud kohe kindlasti originaal,mingi laheda punase harjaga (see sama tsikkel peaks seisma Kaunase pst 50 väga lähedal,olen mittu korda silmanud)
Lgp Veikko.
Easy Rider & Iron Butt
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom
Homme Haapsallu rattaga. Kui kellelgi sama mõte või mingi osagi teest kattub, siis andke teada.
Plaanis ka rattaga minna, asi pole veel 100% kindle. Ise aslustan sõitu Jõgevalt...õhtu peale saan selgust oma plaanidesse
No aga anna märku kui plaanid selgund. Kui sa jõgevalt alustad, siis saab ju näiteks alates Põltsamaast koos sõita. Delfi kaart annab kõige lühemaks teeks mulle Tartu- Põltsamaa- Türi- Rapla- Risti- Haapsalu. Kavatsen seda teed sõita ka ja kui kaart ei valeta siis peaks reisu pikkus olema 250 km
Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M
see punase harjaga ja kõrgete sumpsidega vennike on ju tartu hirm
Härra Nitroid isiklikult
Onon rsk tema
Easy Rider & Iron Butt
see punase harjaga ja kõrgete sumpsidega vennike on ju tartu hirm
Härra Nitroid isiklikult
See peaks härrased tähendama nüüd mida?
Keda ta hirmutab?
Kannab ta uusisid põues?
Äkki on bändimees?
Ma loodan et ma nüüd kuskil kalda teel tina ei saa
Lgp Veikko
Nii halb asi ka pole Hirmutab ta ainult jalakäijaid mürinaga mis tema summuti teeb
Easy Rider & Iron Butt
Easy Rider & Iron Butt
Edit: nagu ütles mulle privas Nitroid - sõida, aga ära mölise.
Jutt, mis õllese peaga tundub lustakas lõõpimine, pole omikul selge peaga seda enam mitte. Aga miks Nitroidi kallal keelt sai teritatud - endal sama masin, mis tal ja samuti väike - kuigi tagasihoidlikum - tuunimine plaanis.
Kas Tartus ja siin foorumis leidub veel EN500 ratsastajaid?
Viimati muutis Sadness, 19 Apr 2008, 09:01, muudetud 1 kord kokku.
----
Voshod 3M "Freyja"~Jawa 638 "Punane Needus"~Iž Planeta 5 "Sarvik"~ Kawasaki EN500 Vulcan "Etna"~(Yamaha XTZ Super Ténéré "Rühkija")~Suzuki LS650 Savage "Putukas"~Mutt Mushman "Krants"
Päris jõhkardid ma lähen oma punnikaga 750 intruderiga puutaha ja piilun sealt seda möllu Muidu räägitakse et tsikklimehed on rahulik rahvas,ei tee kärpselegi liiga.
Vabandust ot-pärast.
Poisid krt! , te keerate selle teema täiega mölaks ära. Las säilib algne mõte tutvustada end tartlasena ja las see teema püsib kohana, kus kokkuleppida sõitmisi jms.
Junzu....tegelt ta on vist sõbralik sai temaga emü õppehoone ees pisut vesteldud
a mis te siin netis passite, minge sõitma ise kahjuks ei saaa peab tööle minema
Ma lihtsalt sõbralikult viskasin nalja. Mitte midagi isiklikku.
Ma ise ka emüs ja näen suht tihti seda ratast.
Ise veel sõita ei saa, kuna ootan ratta dokumente inglismaalt.
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.