Yamaha XTZ 750 Super Tenere, Yamaha TDM 850
Mul on 98a TDM, 850 kuubikut. Kas 99 ka vorbiti veel selliseid või on 99a omad juba 900sed, ning õli ning bensunäidikuga isendid?
Aga reservist niipalju, et reservkraan on täitsa olemas, aga tema asend on minu meelest vastupidi igasugust loogikat Enda meelest krutid reservi pealt ära, aga tegelikult ongi just reservi peal. Tänu sellele sain esimene nädal tsikliomanik olles kenasti õnneliku näoga ka paar km tsiklit tankla suunas lükata.
alar kirjutas:Tere
Sai ka mõned nädalad tagasi soetatud TDM, igati rahul rattaga. Täna hommikul tööle sõites suutsin bensiini paagi kuivaks sõita ja teele jääda, seoses sellega tekkisid ka mõningad küsimused. Ei suutnud tuvastada reserv kraani, kas TDM-il on selline asi olemas? Kas enne bensiini lõppemist peaks hakkama põlema ka märgutuluke? Bensunäidiku juures olemas mingi tuluke, aga mingitel põhjustel see minu rattal ei süttinud, samas süüde sisse keerates see hetkeks läheb põlema, pirn läbi ei ole. Ratas aastast `99
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.