"Märkan mootorratturit!" Vabatahtlikud!!! → Tartu
Tartu
Kõigile, kes Tartus käisid suur-suur tänu. Esimesed vabatahtlikud tüdrukud jõudsid kohale juba poole nelja paiku
Äramärkimist väärivad kindlasti ka Valgast ja mujalt kaugemalt kohale tulnud. Tänud pildimeistritele ka.
Ilm oli hea, kõigil tuju rõõmus ja naeratavaid autojuhte nägi samuti igal sammul. Tartus vurab nüüd ringi paarsada kleebistega autot ja lisaks paar kleebistega marsat (nr 37 näiteks). Marsajuhid tulid lausa joostes viimaste kleebiste järele.
Klõpsisin oma seebikaga paar pilti ka:
http://picasaweb.google.com/Bladyhell/M ... uritTartus
Teen kleepekate jagamisest kokkuvõtted järgmise nädala esimeses pooles. Seniks panen teile tutvumiseks ühe autoomaniku e-kirja, mille ta saatis meile peale Tallinna üritust. Tekst selline:
"Tere!
Otsisin ja otsisin netist aga üles leidsin ilmselt selle õige koha, kuhu oma tänusõnad saata.
Nimelt eile 24.04.2008 sain üliviisaka ja toreda kohtlemise osaks Järve Selverist toidukäruga väljudes umbes kella 17.30 ajal.
Üks Teie vabatahtlikest, küsis, kas ta saaks mind aidata, võttis kiirelt mu käru juhtimise üle ja aitas kaubad autossegi pakkida.
Lisaks tutvustas siis kampaaniat „Märkan mootorratturit“ ja andis kleepsu auto jaoks. Sel hetkel olin üsna pahviks löödud ja ei osanud vist õigesti tänadagi. Tal võis jääda isegi mulje, et ma ei soovi seda oma autole kleepida, kuid nüüd võin öelda, et minu punast Peugeoti 307 kaunistab see kleeps küll.
Seega suured tänud Teie poistele, hea tuju oli õhtuni garanteeritud ja edu klubile.
Lugupidamisega"
Kõlakad käivad, et see üligalantne motomees oli hitchiker ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.