Tartu Autoklubi Drag 2008 [26.aprill, laupäev]

Kasutaja avatar

pacaan
Tsikkel: ZX12R turbo
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas pacaan »

nitse kirjutas:

Mulle meeldib eriti, kuidas Pacaan oma 10,691 aja mälu järgi 10,6-ks ümardab :wack: :ner: Aga aeg iseenesest eelmise hooaja kuuesajaste aegade taustal täiesti arvestatav tulemus. (w)

kesse ikke oma saba kergitab kui mitte ise :lol:
ma arvan, et see on tulemus mis lubab kunagi lubatud 10,5 juba rohkem reaalsena vaadata, arvestades kui sita sõidu ja pooliku rattaga see tuli (60ft "mälu järgi" 1,8 midagi, ilma töötava shifterita, airboxi ja ramair torude vahel 1cm "õhuvahega" :roll: jne jne jne.)

ulme on see kuidas korke suutis magamata olekus finaalis nii hea reaktsiooni teha, endal hakkasid kuusepuu tuled esimeses eliminaatoris silme ees virvendama, mille peale kindel otsus edaspidi loobuda otse garaazhis veedetud ööst võistlustele minekust.

BTW: "Ma seekord jälle viimane , aga järgmine Raadi võistlus üritan Mikule ja Korkele konkurentsi taas pakkuda siis juba võistlusseades

Imre"

a miks ainult Raadi võistlusel? sõida ikka kogu hooaeg, kiirendushuvilisi kes reaalselt ka rajale tulevad, paistab praegu nii vähe olema nagunii :( Täpsustus - sa ei jäänud viimaseks ju. Saavutasid väärt kolmanda koha (w) , viimasteks jäid kõik need teised kes juba aastaid "mõtlevad" kiirendama tulla...

8,64 @ 1/4 - Kawasaki ZX12R turbo
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”