Hälvik- Mootorratturid
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Aquilaman kirjutas:Sõidan Tallinnas küllalt tihti ja mööda tänavaid. Ulun huntidega koos iga päev. Täna hommikul Vabaduse väljakul tahtis üks sinine Hyndai mind väga üheselt pikali sõita kui äkitselt vahetas rida ja mina olin sunnitud samuti järsult paremale tõmbama, sest olin juhuslikult selle auto kõrval. Õnneks oli bussirajal trolli ninani veel mõned meetrid ruumi. Samas kõnealusel Tartu mnt. 85 parklasse sõitmisel olen välja valinud sellise eelnevalt kirjeldatud variandi. Asja saab üheselt otsustada siis kui oled asjaoludega konkreetselt kursis. Muidu on tühi jutt ja netikommentaaridele omane lahmimine ning siltide külge riputamine.
Tahaks näha tsiklimeest, kes pole kordagi liikluseeskirju mingilgi määral eiranud. Ma ei nimetaks seda isegi rikkumiseks, kui eiramine ei ohusta teisi. Näiteks minu puhul kasutan paarkümmend meetrit kõnniteed, mis on selles kohas suhteliselt lai ja pole jalakäijaid.
Parafraseerides sinu juttu: kui sõidutee on s**t, siis lase mööda kõnniteed... mhh, pole just kõige mõistlikum seisukoht!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.