Volbrimöll ehk hooaja avamine
-
- Tänatud: 12 korda
Vaidlen vastu. See EI OLNUD orgunnitud ja kooskõlastatud. Üks vilkuriga masin ees ja ühe risti sulgemine (Vabaduse Väljakul) ei ole veel paraadi orgunn. See nagu "natuke rase". Asi kas on orgunnitud, või ei ole orgunnitud, see Volbrivärk jääb raudselt sinna viimase poolele. Ilusti orgunnitud paraad on olnud siis jah kas Tartus, Kivi-Vigalas toimunud biker.ee päevade üritusel, ning isegi sellel Jõgeva treffil, Annimatsi jms. Sõidetud ja erinevatel praaadidel osaletud aastaid, sellepärast inisen, et olen paremaid näinud ja omapoolne võrdlusmoment on olemas - ei lahmi umbes. Ennetades pädevaid soovitusi ütlen omalt poolt ära, et ei meeldinud jah, ning ega enam ei tulegi ja tore, kui korraldajate meelest minusuguseid polegi sinna vaja. Kesklinnas, tipptunnil, pühadeeelne päev. Paremat aega ja kohta annab ikka välja mõelda.
Mootorratturite maine üldsuse silmis sai igatahes paika pandud, ning ilmselt kahjuks tunduvalt effektiivsemalt, kui meil see klepsujagamise kampaania õnnestus Mida sõpradele/tuttavatele peaksin orgunnijate meelest ütlema, kui küsitakse, et kule sa kah tsikliga sõidad, miks te sellise liikluskaose korraldasite kesklinnas? Et oleme nii ülbed ja kõvad mehed, et teeme mis tahame ????
Ärge tulge ütlema, et see ummik oli ootamatu, nagu Eestimaa talv maanteeameti jaoks.
"Karutapjate" eesmärk vähemalt täidetud. Korjati tähelepanu ometigigigi ja kuidas veel.
PS! Kas keegi targem inimene seletab mulle lollile, mida annab kolonnis sõites mööda trügimine Saad mööda? Saad verem kohale (kuhu?) Ilmselt vanadus ja seniilsus teevad oma töö - mina lihstalt ei mõista
see kartmatus on kasvanud väsimatus töös,
läbi kurvide ja piki sirgeid,
meid sadu kordi kandnud on mootorite sööst.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.