Miks sõita grupis?

Kasutaja avatar

Hurt

Lugemata postitus Postitas Hurt »

Ghost kirjutas:
Hurt kirjutas:

Vabandust mitte Hans vaid Ghost.

Sry minu viga :oops:

Ma tõin võrdluseks näite lihtsalt, kui tõmmelda siis saab jah ennast ja teisi ohtu seada, kui inimese moodi liigelda pole häda midagi, ei ole ju vaja ronida sinna kus ei meeldi ja vaadata pole ka vaja seda kui ei meeldi. Sellised suuremad sõitmised näitavad jah ühtekuuluvust ja autojuhtidele jääb ka arusaadavam mulje kui palju tegelikult ikka rattureid on ja et kõik ei ole sellised kõvatajad jne. Ummikud on nagunii iga päev, on need siis teiste autode poolest põhjustatud või tsiklite, mis vahet seal on ja need paraadid ei ole ju iga päev. Ma ei saa aru kust sellised küsimused tulevad lihtsalt. Ja kellele meeldib üksi sõita või 2 parima sõbraga kes kõrri ei karga siis palun väga head reisi ! Tundub et pole vist suurem hulga inimestega pidu pannud, ka suure hulga rahvaga saab kenasti pidu panan ja isegi võhivõõrastega eks neid musti lambaid on igal pool aga kus sul kõik kõrri kargavad ma ei kujuta ette.

Vaata Ghost. See et sa ise seal rivis korralikult sõidad ei tähenda veel seda et sulle keegi tagant selga ei lajata. Ja tore on ju kuulda pärast linnatiiru, et mõni mees väänas 104 välja ja oleks äärepealt pidurdamisega hiljaks jäänd jne. Algul ju jahh korraldajad hõikasid maha et kiirus ei tõuse max. üle 40 km/h. Ahh see selleks. Lihtsalt ma jagasin teistega oma arvamust grupisõitudest (nii väheste kogemuste põhjal nagu mul neid on) ja kõik. Oma esimeses postituses ütlesin ka kellele meeldib andke minna kellele ei meeldi sellele ei meeldi. Ma ei tule ju teile kätt ette panema sõitke jumal küll. Lihtsalt mina ei arva sellistest üritustest suurt midagi. Ja et kus tulevad sellised küsimused. Väga lihtne inimene tahab arutada et kas on ikka vaja (antud juhul siis teema algataja) teised räägivad siis kas poolt või vastu ja lõpus arutelu käigus selgub tõde. Lihtne ju. Kuigi antud teema puhul tõesti ainuselget vastust ei ole. Kellele meeldib see sõidab kellele ei meeldi see ei sõida. Seega sõitke palju kulub tehke kas või igakuisteks sellised paraadid jumal teiega.
Eelnev oli vaid minu seisukoht ja mitte mõeldud kellegi keelamiseks või mis iganes. Nii et keegi ei pea sellest ennast puudutatuna tundma.

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”