Rinka treeninglaager 03. mai Pärnus
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
Medic kirjutas:Ehk räägiks keegi kuidas need sinna tulla võiksid, kes seni analoogsete üritustega kaasa pole läinud?
Ilmselt on korralik varustus nõutav, kas see kui olen varem kukkunud(kombe kriimuline) on takistuseks?
Millised timgimusi varustusele esitatakse?
Millised tingimused ratastele esitatakse, raja kondlid [Motobot: õige on "gondlid"] on kohustuslikud & tuled/peeglid peavad maha kruditud olema?
Tervisekontroll? Tegu lihtsa ülevaatusega või tuleb korraliku tervisliku taustaga välja ilmuma?Mida need kvalifikatsioonid õieti tähendavad:
- SB, SST600
- Rookie 600 + Rookie 1000
- Tänavasõit
- KV
Ise olen seni rajal käinud Gs500-ga & 600-se gixxeriga(Mõlemad rattad on olemas). Kuid mingeid võistlusi pole kunagi sõitnud, Kas on mõtet oma nina oskajatele vahele üldse toppida?
Rääkige siis oskajamad mehed.
pole kyll oskaja,aga nii nagu olen saanud mina aru...
kriimuline kombe ei ole takistuseks,
raja gondlid pole nõutud,mõnel on peeglid ja tuled ka kyljes.need võix muidugi teipida kinni,siis ei lenda kukkudes killud nii laiali.ise keerax need maha kuna siis saab ratas kukkudes vähem kahjustusi ehk ja pole vaja osta uut tuld jne.
tervisekontroll on selline pealiskaudne. jäänud mulje,et tegelt seda kontrolli tehakse selleks,et veenduda kas sa oled ikka kaine.
KV- kylgkorvid
Tänavasõit-tänavarattad
ja ylejäänud juba natsa kangem teema.
Nina tasub kindlasti sinna toppida. kõik on ju kunagi tulnud sinna 1 korda ja ilma eelnevate kogemusteta.
arvan.et gsxr olex parem sinna kui gs500
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.