1. mai Tallinnast- Pärnu kokkutulekule

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

vilosius
Tsikkel: R1200C

Lugemata postitus Postitas vilosius »

Vidget kirjutas:

Fotograafiliselt ei ole need pildid midagi erilist, sest kõik on jube tumedad ja pooltoonid on väga nirud.
Ühe pildi näide photoshopist:
Pilt

Originaal:
http://galen.localhost.ee/Tuule/01.05/s ... 20koos.JPG
Parandatud:
Pilt

Pohh pole või? Vidget, kus sinu heledad ja suurepäraste pooltoonidega pildid on?

"Suicide Hotline...please hold."
+358458693818
Kasutaja avatar

Equ
Tsikkel: KTM 790 Adventure
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Equ »

Tre,

Päris hea fotograafia alane teema siin. Aga mulle meeldivad tsiklid :) Põhimõtteliselt tahtsin öelda midagi kasulikku aga välja kukkus nagu alati..

Equ

Live long and prosper!
MINI 50 '8x->Jawa 250 '61->Honda MBX125F '84->Honda CM400T '83->Yamaha XJ600 '90->Kawasaki ZX10 '88->Honda CBR1000F '91->BMW R1200GS '05->KTM 790 Adventure '20

timmu8

Lugemata postitus Postitas timmu8 »

no kui juba foto teema siis juba
teab keegi mis on onude peade ümber, millest selline asi tuleb?

mingisugune kaitse kest ?
http://galen.localhost.ee/Tuule/01.05/slides/083.html

Kasutaja avatar

ulmo
Tsikkel: Suzuki V-Strom 650
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas ulmo »

Margusxx kirjutas:

üldiselt on ju tähtis, et pilt oleks sheffi nurga alt ja et kogu värk oleks harmoonias, teooria ja pedantsuse võib liigitada selle teema alla, et sõida, aga ära m*lise!

No mis teooria ja pedantsus kui näha midagi pole. Pilt on pime nagu öö.

Kasutaja avatar

Nigga
Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel

Lugemata postitus Postitas Nigga »

timmu8 kirjutas:

no kui juba foto teema siis juba
teab keegi mis on onude peade ümber, millest selline asi tuleb?

mingisugune kaitse kest ?
http://galen.localhost.ee/Tuule/01.05/slides/083.html

Pildi kompressioon on liiga suur...

Tähnik

Lugemata postitus Postitas Tähnik »

Härrased, härrased...

Ma küll lubasin endale, et ei võta sõna oma albumi kaitseks, võin kergesti põlema minna, ja minu arvates ei ole see aksepteeritav iriseda avalikult tsiklifoorumis fotode teemal. Aga ma siiski tunnen vajadust üht-teist öelda, kuna teema siiani veel vaibunud ei ole. Üks tark meesterahvas ütles mulle kunagi kõrgema kunstikooli koolitusel, et mis eristab fotot maalist, joonistusest jms on see, et foto peaks olema reaalsus salvestatud kujul. Siit ehe näide:) võtke must värvipaber, soovitatavalt kvaliteetne, ja võrrelge seda minu fotode mustade toonidega:) Ükski plass "harmooniline" hall foto ei anna teile musta mustana vaid mõtetu hallina. Ei anna kontraste ega sügavust. Samas moraal on ka see, et vaadata arvutist fotosi on igalühel erinev,kuna mitmed näitajad seda mõjutavad, alates monitori brightness settingutest lõpetades lahutusvõimega. Kui foto välja printida fotoprinteriga, ja võrrelda seda monitoril oleva fotoga, ning erinevus pole märgatav, alles siis on settingud õiged. Kahjuks pole canonil niivõrd hea sensor nagu HP-l ja sellepärast tekib kontrastsete värvide juures kerge lainetus, nagu noil härradel pea ümber oli. See ei olene enam minust, ega teistest selle kaameraga pildistajatest. Üks asi veel heade ja halbade piltide kohta:) mul on tõsiselt heameel niivõrd paljude inimeste äärmusest äärmusesse arvamustest, ja et te seda avaldanud olete, sest ükski halb foto ei tekita kunagi niivõrd palju emotsioone ja vaidlusi, hea foto ei unune kahe sekundi jooksul nagu kalendripilt. Hea foto kohta on öelda alati midagi, ükskõik kas see on negatiivne või positiivne. Seda kuipalju on pilti näha, on teie endagi teha, sest minu monitoril on väga selged ja arusaadavad kõik albumisolevad pildid, ülejäänud ju sorteerisin välja:)

Tänan tähelepanu eest. ;)

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

417 kirjutas:
Vidget kirjutas:

Fotograafiliselt ei ole need pildid midagi erilist, sest kõik on jube tumedad ja pooltoonid on väga nirud.

Pole korda kus keegi ei irise, aga ega ka see pole kerge, niiet suur respekt nendele kes pole suures optimismieufoorias unustanud seda rasket ja tänuväärset tööd ( irisemist )

ulmo kirjutas:

No mis teooria ja pedantsus kui näha midagi pole. Pilt on pime nagu öö.

Kui midagi näha pole on kaks varianti - kas on keegi eelnevalt nahad kinni tagunud või tuleb doktori poole pöörduda, kes siis seina pealt igasugu vigureid näitab ja läbi selle üritab diagnoosida, kas on miskit päästa või ei ole :wink:

Pole tõesti esimene irisemisjuhtum, püüan meenutada aga meelde ei tule, et need profid, kes teiste fotodes "halle käkke" näevad, oleksi ise kunagi mõne fotoseeria üles visanud.
Ma ei tuleks selle pealegi, et kellegi kallal vingu üles võtta, et ta üldse viitsis midagi klõpsida ja siis üles visata...

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

Laisaar
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

hea, et biker'i galeriid enam üleval pole. Seal oli hulk telefoniga tehtud algusaastate pilte. Nende kvaliteet oleks mõne äkki hauda ajand :)

(lol)

Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com

joel
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 118 korda

Lugemata postitus Postitas joel »

Tähnik kirjutas:

Kahjuks pole canonil niivõrd hea sensor nagu HP-l ja sellepärast tekib kontrastsete värvide juures kerge lainetus, nagu noil härradel pea ümber oli. See ei olene enam minust, ega teistest selle kaameraga pildistajatest.

Kuna teema juba niikuinii totaalselt OT on, siis valaks aga õli tulle. See lainetus härrade pea ümber on ehe JPEG pakkimise artefakt ja sensori kvaliteediga pole tal küll midagi pistmist. Sellest tulenevalt oleneb ta justnimelt pildistajast/järeltöötluse tegijast, kes on pildile liiga tugeva pakkimise määranud. Canoni digipeeglite sensorid on üldiselt siiski päris hea kvaliteediga. Seevastu mina pole küll kuulnud, et HP mõne mõistliku sensoriga hakkama oleks saanud (kui kellelgi on vastupidist infot, siis võib ES peale saata).

Joel
Kasutaja avatar

Margusxx
Mode
Tsikkel: GSX1300RZ K750 CRF1000l
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 34 korda

Lugemata postitus Postitas Margusxx »

irww, sa vaata aga kus nüüd on põlema mindud, komplimendid aina lendavad:) kuidas välismaal üteldaksegi... saa endale elu vms.

Hardcore,hardcore,hardcore,hardcore. Nothing less and nothing more...
Kasutaja avatar

Margusxx
Mode

Equ kirjutas:

Tre,

Päris hea fotograafia alane teema siin. Aga mulle meeldivad tsiklid :) Põhimõtteliselt tahtsin öelda midagi kasulikku aga välja kukkus nagu alati..

Equ

siklimees jah?... nunuh... ;)

frefighter

Lugemata postitus Postitas frefighter »

Nõme diskussioon... ma ütleks tänud meestele, kes viitsisid klõpsida ja panid ka meile pilte üles- vsjo!

Kasutaja avatar

Margusxx
Mode

või siis naistele;)

jan22
Tsikkel: R1100RT

Lugemata postitus Postitas jan22 »

Erko kirjutas:
Pihelgas kirjutas:

Ma siiralt tänan kõiki biker.ee-lasi, eks hommikul Tallinnast Pärnusse hooaja avamisele sõitsid. Nagu Motokas ütles, tehti Eesti rekord - nii palju rattureid (ca. 250) nii pikka distantsi nii distsiplineeritult pole Eestis kunagi sõitnud :bsmile: Väga hästi oli ka korraldatud paraad Pärnus, osalejaid pea 800 kuid sujus kui õlitatult, kergendusega sai tõdetud, et siiski ON võimalik ka korrektne paraadsõit Eestis korraldada.

Kas see 250 läks meid Laagri Maxi juurest või on see number nüüd koos nendega, kes meile teepeal sappa haakisid? Kurjad keeled rääkisid, et enne Märjamaa peatust oli terve trobikond juurde tulnud (kes siis jäid hiljaks ja sõitsid järele või kes ootasid meid pikkisilmi tee äärtes :) ).

Laagrist-Pärnu sõidu alguses olin viimane(minu taga oli vaid Smart ja hiljem lisandus veel BMW boxer) ja Märjamaa kandis olin vist tagant 2-3 rattur,mõni lisandus.Märjamaal seistes enne kl 11.00 tulid juurde veel mitmed mootorratturid.Enne Pärnut ei oska öelda mitmes siis olin aga mõned läksid ka minust mööda ette oma seltskonda.
Tagant vaadates oli väga ilus ja esinduslik mootorraturite jada malelauas.Mitmetele autojuhtidele(Saab,jpt) mõjus meie kolonn nii esinduslikult et nad otsustasid meie vahelt teeäärde siirduda ja kaeda rahulikult lõpuni.
Kurb oli vaadata et paaril ratturil jäi sõit Pärnu pooleli,putitasid teepervel!
Paar kroomi olid Pärnus paraadil tehnikaga hädas, teeäärel putitamas.
Tänud kõigile kaaspõristajatele!
Eriline tänu Pärnu paraadi läbiviiatele ja kohalikule võimuesindajale,lahedamat paraadi pole ma tegelt isegi teeäärel näinud!
Jan

BMW R1100RT
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”