Arvamusi ZQ50-B kohta?

Tsikkelröövel
Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas Tsikkelröövel »

No 9600-ga sa seda aparaati praegu ilmselt küll kätte ei saa. Sõber, talv on möödas.
Ostsin tütrele poolteise nädala eest Barosest. Tirisin Tartusse ja panin käima ja sõitsin kah. Tunnistan, et mulle tõeliselt meeldis (kusjuures muidu liigun tsikliga). Kui võtad, võta ikka see 12 voldine, elektristarteriga. Käima läheb lopsti. Mootor on uskumatult vaikne, tühikäik popsub niisama. Pöörded on madalad ja hääl ka madal, ei mingit kiunumist. Kuivõrd 4-käiguline masin, siis on tal äkilisust küll ja seda ka 4. käigul. Sidur on järsk. Käigukast täitsa priima ja sujuv. Sadul harjumatult lai.
Minule meeldib, raudselt eelistan mingile rollerile. Lisan ka selle, et see on siiski suhteliselt rauast asi, käna paned, sõidad edasi. Rolleril kuku plasti kokku korjama.
Mina julgen küll soovitada. Kusjuures küsisin enne ostu ka infi mõnelt müüjalt, sh ka neilt, kes enam ei müü. Nemad pidasid täitsa heaks masinaks.
Rezümee: mulle meeldib see riistapuu.

Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mopeedid”