Positiivne kogemus motopolitseiga
-
- Kaupmees
- Tsikkel: Ducati Streetfighter
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 4 korda
- Kontakt:
sepp kirjutas:KUMM kirjutas:Ei tea kas päris õige koht kuhu postitada, kuid uut teemat tegema ei hakanud ja paremat ka ei leidnud. Nimelt hoiatan kõikki, kes Tallinnas mootorrattaga ilma lubadeta ringi sõidavad, sest tundub, et tehakse reidi just nende tabamiseks. Isiklikult peeti mind täna pirita teel kinni ja sooviti minu juhilube näha. Autosi oli palju aga taheti just mind ja enne mind oli seal rollerimees maha võetud. Mul oli kõik korras ja läksime lahku sõbralikult. Kohapeal oli kaks operatiivautot ja stardivalmis oli BMW (minuteada) politseinikust mootorrattur.
Mitte ainult juhtimisõigust ei kontrollitud vaid vaadata ka ratta tehn seisukorda.kui suunad puudusid siis sai ka trahvi ja saatelehe kordusülevaatusele:D
Eks Eikki räägib lähemalt sellest
Ratta tehniline seisukord jah neil lähima uurimise all.. Kõik numbrivalgustus peeglid ja suunad jne.. Ja isegi kui kiiver tundub imelik siis otsitakse E tähist.
Mina sain siis puuduvate suunatulede eest kah 1,5 ja kordus. Pole midagi teha.. oma lollus, et peale ei keerand.. Aga muidu suhtumine hästi mõistlik ja spetsiaalselt ütlesidki, et motomehed suure luubi all praegu. Ja et miinimumtrahvid käskis ära unustada, kuna karm poliitika pidi olema, et miinimumi enam ei tehta tehakse vähemalt pool maksimumist ja kehva suhtumise korral lajatatakse täiega.
Motopolitseinik ütles veel, et loodetavasti kohtume ja siis ütleme tere ja kui kõik korras siis on hea
Aitan USA-st asjade tellimisel. Ebay, Paypal-iga maksmine ja kõik muud kohad.
http://www.estperformance.com
http://www.facebook.com/estperformance
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.