Bikerid modelle promoma?

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

mumm
Tsikkel: horney Helga
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mumm »

mul selline küss, et kas 50 tipsi ühe pärnu kohta ei ole nagu nats palju :P et reklaamist saab a la läbu, kus iga meetri peal tips flaierit jagab ja nii peletab selline pealetükkivus suure hulga inimesi ära.

ja see peaks tõesti sobima rohkem vist ikkagi rolleritele kui tsiklitele...

mumm
väike kuri mootorrattur

sys
Tsikkel: Yamaha R6 "Raven"
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas sys »

Merka, ma loodan, et sa mõtled ka sellele, et sabal istujatel põhiasjad selged on... kuidas istuda, mida teha (ei tohi üritada ratast kurvis sirgena hoida... eriti biket jne.)... olgu see selgitus tehtud siis eelnevalt või kõigile sõidutajatele sõnad peale loetud, et viimased seda ise teeks. Samuti eeldab see seda, et kõik on nõus sabal istuma, sest kui inimene ikka ennast kindlalt ei tunne, siis ta võib igasuguseid lollusi teha.

Kui nüüd natuke norida, siis kas kiivrid soengut ja meiki ei riku? :lol: :lol: :lol: (ma loodan, et seda pahatahtliku irisemisena ei võeta)

mumm kirjutas:
mul selline küss, et kas 50 tipsi ühe pärnu kohta ei ole nagu nats palju et reklaamist saab a la läbu, kus iga meetri peal tips flaierit jagab ja nii peletab selline pealetükkivus suure hulga inimesi ära.
Merka hoolitseb kõigi eest ja need kes ei jaga... Nuh eks need naudivad nii sama tuult juustes ja sõidavad ringi :lol:
Kasutaja avatar

Teema algataja
Merka87

:D

Lugemata postitus Postitas Merka87 »

mumm, mina arvan, et päris ära me ei suuda ehmatada. Pole selle peale tulnudki, mõte on ikka meelitada, et inimesed tahaksid osa võtta ja tulla tüdrukutega õhtul pidutsema :D Rollerite mõte on peast läbi käinud, aga minul isiklikult ei ole rolleritest sõpru (veel vähem Pärnus) ja siiamaani ma enamus biker'eid tean, kes tulevad ja kuidas sõidavad. Rolleritega Tallinnast Pärnu oleks nagu jala Keilasse...võtab aega ja on ebamugav. Rolleritega on enamus ka alaealised, kes ei suuda veel endagi eest vastutada, veel vähem teise inimese eest.

sys, täna pildistamisel küsisin, et kes tahaks meiega juba Tallinnast liituda. 6'est tüdrukust 5 olid nõus. Aga ühel neist puudub kogemus. Teised on ennegi sõitnud ja üks küsis kohe, et kas üks Hannes punase rattaga kah tuleb. Mina vastasin, et lubas mõelda. Tüdruk aga ütles, et pole probleem, sest teab juba kutti ja küll nad siis koos tulevad.

Kedagi vägisi sabale ei panda.
Soengu ja meigi nipid jäävad meie teada. :D Sina ära oma pead sellepärast vaevama hakka.

Merka(14)

Postikoer

Lugemata postitus Postitas Postikoer »

Merka, võib-olla jagad ka teistele (naistele), kuidas kaunis välja näha peale paaritunnist kiivris viibimist :)
Ja kui ei ole enam nii noor nagu teie (ohkab kadedusest)
Kasutaja avatar

Teema algataja
Merka87

Küsisin mõnelt neiult täna rate'i aadressi , kes Pärnu tulevad, ühinedes meiega juba Tallinnas. Üritame leida autot, kuhu peale saaks tüdrukud oma meigikotid, riided ja kingad panna, et neid tsikliga vedama ei peaks.

www.rate.ee/users/vixike ---"tsiklistil võiksid sangad olla, rattal taga siis, kust saaks kinni hoida :lol: ...eritellimus :D "
www.rate.ee/users/SweetHeartBaby ---" keegi kes sõita oskab ja ei kuku "
www.rate.ee/users/krusti ---otsib saba
www.rate.ee/users/--jj-- ---samuti tahaks transporti Pärnu

www.rate.ee/users/Stripped ---lihtsalt väga-väga naerusuine neiu, kes ühineb meiega Pärnus :D :D :D samuti modell.

Paluks neiudele mitte liiga teha. Mina näitasin pilte, need biker'id kes tulevad võiks kah mõne kena pildi anda :) Tüdrukutele imetleda, eelkõige minule :) NALI

Merka (15...pool veel) :)

suzurider

Bikerid modelle promoma?

Lugemata postitus Postitas suzurider »

Tüdrukud on küll nagu ponksid. Ma reserveerikski siis need esimesed viis ära, iga tsiklimehe kohta pidigi neid ju neli või viis olema :lol:

Enda pilt on üleval siin http://www.rate.ee/users/suzurider

cas

Lugemata postitus Postitas cas »

Ei saa küll päris täpsel aru kuhu ja kunas tulla aga vaba saba ja kiiver olemas.

www.rate.ee/users/cas

Gloobus

Lugemata postitus Postitas Gloobus »

Tahax teada, kas keegi plaanib Pärnusse ka grupis sõita? Siis võite neid tüdrukuid seal rataste vahel ise vahetada ja mida iganes,:) kui kellelgi on jahukotist taga villand.
(Nii oleks lootust neid kiivreid ka rohkem kokku ajada, millest praegu puudu tundub jäävat.)
Lööge mind maha, kui jutt ei ole postitust väärt:)
Kasutaja avatar

Teema algataja
Merka87

Kallis Gloobus, minek toimubki grupis. Väga vabandan, kui see selgusetuks jäi :oops:

Merka(22 tsiklit)

kert

Lugemata postitus Postitas kert »

On omalgi plaan Pärnusse sattuda sellel nädalavahetusel, kuigi seoses selle üritusega. Kuid alati võib ühendada meeldiva veel meeldivamaga :D , kuna tagumine iste praegu täiesti vaba ja ehk leiab kiivrigi. Muidugi jah, täpsem inf kes, kuhu ja millal oleks abiks. Ning kas üritus toimub iga ilmaga? Ja kas minu ainuke rõõm saabki olema see, et noor modell mul tagaistmel linnavahel rahvale silma teeb :wink:
Kasutaja avatar

andriano

Lugemata postitus Postitas andriano »

:twisted: Nu ma ei tea,peab vist teise poolega tülli minema nädalavahetuseks...saab rahuga kellegile saba pakkuda :twisted:
Kasutaja avatar

Teema algataja
Merka87

Mhmm, ei maksa nüüd tülli küll sellise asja pärast minna. :?
Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

Bikerid olge siis valmis ka oma rahakotti tuulutama, -osad modellidest on VIP girlid.
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
Kasutaja avatar

Teema algataja
Merka87

CB500, usun, et asi nii hull ei ole. Aga kardan, et nii mõnigi tuulutab seda ka ilma palumata. Maha ei salga, et mõni tõesti VIP girl on. No ja siis? CB500'l on kade meel, ise ei tule ja ei taha, et teistel kah hea oleks :evil:

Merka(25)
Kasutaja avatar

madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

Kui te lubate siis ma lihtsalt natuke naeran selle teema peale :lol:

aga jah VIP-i kül otsale ei võtaks... pärast oma maine ka madalam kui muru :D
Kasutaja avatar

CB500

Re: :D

Lugemata postitus Postitas CB500 »

Merka87 kirjutas:
CB500'l on kade meel, ise ei tule ja ei taha, et teistel kah hea oleks :evil:
Ei ole kade ja teistest on mul ka ükspuha, peaaegu. :)
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
Kasutaja avatar

Teema algataja
Merka87

:(

MadOne :( , sinust kui muidu asjalikust poisist, sellist "sõnavõttu" küll oodata ei osanud. :shock: Lendad lihtsalt peale ja hakkad maha tegema????? Kas nii on siis ilus või?

Ise ei julge midagi ette võtta ja kui teised üritavad, siis tullakse halvasti ütlema ja näpuga näitama. Kas sellised on meie moded?

Merka-suht solvunud........
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Kas mitte VIP-girls ei olnud need tibid kelle hüüdlauseks võiks olla a'la "Meile meeldivad suurt bemmi ja suurt pangaarvet omavad suured jõmmid" :roll: :lol:

EDIT: Vabandan kõigi ees, keda see teks võis solvata

peace forevaa :mrgreen: :bsmile:

primo
Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

Teema algataja
Merka87

:)

Pole minu asi neid kaitsta. Ise ma sinna ei kuulu. Võib-olla tõesti oli. So what? Igaüks valib ise oma tee.....

Merka
Kasutaja avatar

Equ
Tsikkel: KTM 790 Adventure
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Equ »

Tre,

Et kas seal natuke vanemid tüdruklapsi ka on ..nu selliseid üle 20ne..ma otsin naist endale. Hea oleks kui tal raha ka on.

Equ

Live long and prosper!
MINI 50 '8x->Jawa 250 '61->Honda MBX125F '84->Honda CM400T '83->Yamaha XJ600 '90->Kawasaki ZX10 '88->Honda CBR1000F '91->BMW R1200GS '05->KTM 790 Adventure '20

Kasutaja avatar

Teema algataja
Merka87

:D :D :D Equ, kohapeal on kindlasti, aga nende näitsikute seas keegi veel 20 küll ei ole, sry........ :(
Kasutaja avatar

madone
Mode

Merka, ära nüüd erutu... minu naer oli VIP-de pihta, miks sa ennast puudutatuna tunned? :shock:

Iseenesest väga tore, beibed otsal ja promote mingit üritust ja värk kuid mõelge ennem, keda te sinna otsale panete!

Alati ei pea ütlus paika, et "kuulsus on hea, olgu see halb või hea!"
Kasutaja avatar

Teema algataja
Merka87

Varsti hakkame otsi kokku tõmbama...

Merka(33)

Eddie

Lugemata postitus Postitas Eddie »

Habe kirjutas:
aga kuna liikluseeskiri nõuab kiivri kandmist ja tervislikel põhjustel on enamus kiivreid kinnised, siis võiks flaiereid jagada ka krokodillid
:lol: :lol: :lol:
ROFLMAO
Kasutaja avatar

toim

Lugemata postitus Postitas toim »

mnjah, minuarust poolpaljalt ringi lippavad mannekeenid ole küll huvitavamad vaadata, kui tsikliseljas istuvad... aga no vahet pole... edu merkale ürituse korraldamisel!
Kasutaja avatar

biohazard
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas biohazard »

Ma olen Toimi jutuga päri, eks ta huvitavam ole jah
ansambel X - 11

Hitchiker
Tsikkel: suzuki gsr600

Lugemata postitus Postitas Hitchiker »

nuh eks pmst saaks ju ka pollaritega kokku leppida, et sel päeval ja ürituse raames kui üle miski 30 ei sõideta, siss ei peaks kiivrit kandma
või siis, et sõita irmsa vilega kuskile kohale, chikk haarab om fraierid ja jagab neid ja siss vilega minema teise kohta.
Merka üldiselt kui ma
Õllemotole ei lähe, siss võiks ju tulla küll. Ikka lahe kenade chikkidega eputada :) anad peaksid kole vähe riideid kandma, et asjal efekti oleks a samas kui keegi juhtub käna panema, siss võib juhtuda, et plika karjäär terveks eluks peetis niiet ..aga te mõelge...
Telefon 56681119
lisavarustuseks GSR600
Kasutaja avatar

Teema algataja
Merka87

:)

Kallis Hitch
Olen teadlik, et võime kukkuda. Tean, et siis neid ilusaid jalgu enam ei ole. Tean, et võib hullemini minna. Kõike võib juhtuda. Politseiga on räägitud.

Neiud saavad endale selga XS või S särgid toetajate logodega. Jalga paluti hankida miniseelikud või lühikesed püksid. Kiiver jääb pähe.

Merka(39?)
Kasutaja avatar

madone
Mode

Ei julge ikkagi seda vastutust võtta!
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Equ kirjutas:
Tre,

Et kas seal natuke vanemid tüdruklapsi ka on ..nu selliseid üle 20ne..ma otsin naist endale. Hea oleks kui tal raha ka on.

Equ

Mis sa plikadega jamad, võta ikka mingi 70-nene, see ei jaksa õhtul eest ära joosta ega midagi ..... :P
Suzuki GSX 750 Inazuma
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”