Varustus kohustuslikuks


fastMF

Lugemata postitus Postitas fastMF »

Pooldaks ka enne teadvustus tööl, et mis võib juhtuda kui ei kanna turvapükse või saapaid. Et sõitjal tekis endal tahtmine varustus muretseda. Läbi teadmise oma tervist hoidma. Eestlane jah muud ei oska kui väänata ja keerata kaaskodanikule.
Ma ei hakka eales mingite motopükstega tööl käima, kuna 4km töökohani.
Kiiver, kaitsemtega tagi ja kindad. Kuigi olen ise mõelnud ka üle hüppeliigese ulatuvat poolsaabast/kinga. Kui sõitma lähen siis täisvarustus. Linnas tean riske ja sõidan enda poolt kindalt, kokkupõrke lööki motopüks ka ei kaitse (küll aga peale seda lohisemist).
Kui siin kõike reglementeerima ja keelama hakata siis palju veel teha, mitte ainult motonduses. Poleks telefoniga mulisejaid autoroolis, lakitud tagatuledega ..... ja muid poolpimedaid oleks ka juba turvalisem.

PS kukkumised 50 km/h, vist on vähe selliseid kukkumisi. Ikka jõuad midagi teha ja toimumise hetkel kiirus väiksem, isegi et meil stabiilne kiirus linnas suurem. Ise korduvalt jalgratta spordis kokku puutunud 20-30km/h pealt kukkumisi. Tulemuseks marrastused, kaitsevahendiks õhuke jalgratta püks ja särk + kiiver ja kindad.

Kiiver, tagi/muu kaitsmetega asjandus ja kindad. Toetaks kah asulavälist täis varustuses sõidu asja, kuid võib osutuda et jääb mõni km asulavälist teed suvel ilusa ilmaga läbimisel külast külla või kodust teab kuhu. Jälle vaba hinge pihta. Pigem asulavälisel rikkumisel (kiirusületus, ohtliku olukorra põhjustamisel) lisaks varustuse puudumisel lisa trahv.



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”