Varustus kohustuslikuks

Hitchiker
Tsikkel: suzuki gsr600

Lugemata postitus Postitas Hitchiker »

hää, et niigi läits..

Ma endas seda mõtet veel tänagi kaalusin ja mõtlesin. No näiteks eelmine aasta juhtus mootorratturitel olema aktsioon mille käigus sõidutati Nõmme noortemaja lapsi, kõik olid päris rahul. Kohustuslik turvavarustus nullib sellised aktsioonid.
Samuti on juhtunud, et ma viin naise hommikul rattaga tööle, siis sõidan lapsega kuhuiganes ja lõpeks viin sõbra teise linna otsa. No mis moodi ma peaksin kõigile turvavarustuse hankima? Lahenduseks võiks olla miskid sihukesed rulluisukaitsme moodi asjad
Ei ole ju mõistlik tahta vabatahtlikult endale uusi reegleid ja nõudeid kaela suruda, nagu neid niigi vähe oleks.

Päris vabastav tunne oli Egituses, kus tsikli rentimise puhul pidime kiivreid eraldi paluma, kuna seal on lihtsalt pohhui. Lõpuks leiti miskid munakoored, täitsa lahe on sõidu ajal tagaistujaga juttu puhuda. Liiklusmärke seal pole ja ega ka õigeid reegleid, lubade olemasolu on kah nö. poolkohustuslik, aga liiklus toimib, kuna arvestatakse teiste liiklejatega.
Teagi kas foorumisse sihukest polli ei võiks lisada mis antud küsimuses uuringu teeks?

Telefon 56681119
lisavarustuseks GSR600

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”