Tartus avatud uus motosõbralik pubi. Võitjate Pubi
ok räägin siis vähe,kuna pubi kuulub mulle+mõned kompanjeerod ja ise olen motosõitjastspordisõber ja ka õllest ei ütle ära,avastasin,et Tartus puudub vastav asutus,kus mõnusalt aega veeta ja mõnusalt sporti vaadata,saigi paari nädalaga restoranist ümber kujundatud pubi.Meil on hulganisti sati kanaleid millelt saab jälgida erinevaid programme(enamus sport tükki 12 vast,ei teagi täpselt,kui keegi soovib mõnelt kanalilt enda maitsele midagi vaadata öelge julgelt baarmanile ja ta paneb selle kanali mis soovite,kõigis telekates saab vaadata korraga eri kanaleid) Mõneaja möödudes tekivad sooduskaardid mis laiali jaotatakse ,kuidas ja kellele täpsemalt jaotama hakatakse ei oska hetkel öelda,asi toores(mingi osa jaotati flaierite näol täna Tartus tsiklimeestele millel oli ka kirjas -15%). Parkida saab illegaardi kangiall või tagahoovis(linnavalitsuse hoov,pöörab vahetult ennem maja paremale,maja ja pargi vahelt,tõkkepuuga kuid tsikkel mahub ilusti läbi,päeval natuke jama aga peale kella viit pole probleeme.
Sellepärast ka teema siia sai tehtud(tänud motokale ),et saaksite ettepanekuid/märkusi/kaebusi siia kirjutada,et kohta paremaks/mugavamaks muuta.
Jään huviga ettepanekuid ootama !
NB!!!Kui keegi täna flaierit(-15%)ei saanud Tartus,olen nõus ise kohale tooma(vaid piiratud kogus on neid tln-as ca200 tk-i)
56291000 Allar
Kuni teisipäeva õhtuni olen Tallinnas ja kolmapäevast-laupäevani Tartus ja nii koguaeg
NB!!! Jalka huvilised,meistrite liiga finaali Manchester United.vs.Chelsea näitame 21.05.08
ja sinnamaani motosport(ringrada,motokross jne),inglise liiga jalkpall,hoki ja veel palju erinevaid spordialasi meie pubi telekatest
Edasine info erinevate võistluste kohta hakkab ilmuma kodulehel
Kohtumiseni "Võitjate Pubis"
www.voitjad.ee
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.