Teede soovitused

Kasutaja avatar

Teema algataja
puhh
Postitusi: 543
Liitunud: 27 Okt 2003, 11:51
Tsikkel: 90º V2
Asukoht: lapikese keskpaik
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas puhh »

natuke puudutab see hr Radowitz'i postitust õnnetuste teemas. Eelkõige soovitus, et kui tegu on tundmatu teega või sõidate esimest korda hooajal seda teed, tasub olla ettevaatlikum. On selge, et L-Eestis on mõningad teed väga ootamatute kurvidega.
Teisest küljest tasub juba olla ettevaatlikum, kui sõidate esimest korda hooajal mingit sarnast kurvilist teed, sest liiv, kild, kruus vms praht võib teel olla.
Käisin ka ise eile (11.05.08) sõitmas Otepää ümbruse, sealt Kanepisse ja siis vana-Võru maantee. Aga siit ka hoitatus, sest Otepää-Kanepi teel on tehtud esimestel km (u 10 km ulatuses Kanepi suunas) remonti ning teele on kantud teatavates kohtades sõelmeid, mis võivad kurvides väga saatuslikuks saada.
Umbes sama kehtib ka vana-Võru mnt kohta. Seal teeservasid korrastatud ja kruusa teeserva lisatud. Tublid autojuhid on hoolitsenud jällegi selle eest, et vähemalt osa kruusast oleks ka teepeal ning kiires ja pimedas kurvis ootab sind meeldiv üllatus :twisted: .

http://www.greenmoto.ee
If the MTS1200 engine is not enough for you then I dont know what else to say. Nothing combines the handling, power, versatility & comfort of MTS 1200ST.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”