Õnnetused mootorratastega
Freaksmart kirjutas:dimi1974 kirjutas:Tervist hea on olla tagasi kodus ja üldse olla elus.Ei ole siin elus meil midagi nii lihtne ja ilus kui paistab.Minu õnnetuse tagajärjel mis ei olnud suurel kiirusel ega ka tihedas liikluses nii öelda 50-60 km/h suutsin ma jääda ilma põrnast ja neerust.Lauges kurvis väike kivi,liiv vale reaktsioon pauk ja edasi oli asi selline mida ma ei osanud elus ette kujutadagi.Peetrust ei näinud aga esimesel ööl käis üks mees imelikke küsimusi esitamas see siis kui olin juba ribadeks lõigatud.Proovisin mitte vastata aga see lihtsalt ei onud võimalik.Kes see oli,olen ma loll... mida iganes.
Eks tabletid aga mõtlema pani siiski oma surelikuse üle.Nii,et varustus selga ja seda ka,et varustus ei ole 100% mis päästab teid.Kes nii arvavad... ma arvasin ka nii.
Ettevaatust ja bike vennad kes te Tallinnas teksadega ja tibisid minidega sõidutate ma ei tea mida öelda raha on,et tsikkel osta aga ......
Parimat Teile hakkan tsiklit jõudu mööda taastama ja kungagi jälle sõitma.Marek, kiiret paranemist Sulle!!!
Ära muretse, küll ratta korda saad. Mina Sulle vajadusel ööpäevaringselt abiks!
Aga seda abi kasutan ma ka agaralt ära