Yamaha FZS 600 Fazer Sidur pekkis jälle ?
-
Teema algataja - Postitusi: 1193
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
Hmm....
Kettad ei kujuta ette, vaja mõõta jälle ? Eelmine kord olid ka lubatud vahemikus ja veel rohkemgi aga ikka hakkas libisema. Vedrud mingid 10 % stronger minumeelest, ei usu et need läbi juba, kui just pooleks pole mõni vms. Saksa Fazeri foorumis soovitati 10W40 poolsünt Castrol õli. On keegi kasutanud kuidas on ? Ma mõtlesin et õli peaks ikkagi vahetama ja lahti kiskuma (sõber soovitas et kui libisenud siis õli ka pees) ja vaatama mis seis on. Kas ketaste järgi saab ka kohe välimuselt aru kui midagi viltu, vahekettad jah kui on sinised ja kõverad aga sidurikettad ise ? Vaatan helistan ja uurin mis õli Neeme soovitab näiteks või millega tasuks proovida, et siis poolsündiga ikka, kas see paks pole liiga ja mis neil vahet olulist on ? Nüüd läheb asi nii tehniliseks ära et minu mõistus saab otsa. Kas seda korvi kõverust saab ka kuidagi kergelt tuvastada / avastada / kindlaks teha ? Eelmine aasta läksid sisse motoboxist (Lucas) kettad kui nüüd ei eksi ja millegagi sassi ei aja. Et äkki saab õlivahetusega kuidagi hakkama ja veast lahti oleks mega hea küll, kui ei siis peab minema originaalsiduri peale välja ai valus hind asjal. Ja noh kui siis tuleks välja et korv hoopis kõver ja ma ostsin kõik uued kettad no siis ma ei kujuta ette enam mis saama hakkaks...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.