Valutavad põlved
-
TLH
- Tsikkel: külka M; Kawasaki
- Tänanud: 2 korda
Dillinger kirjutas:Seega iga arst soovitab oma kogust.
Ma nüüd pakun, et nad teevadki uurimist... (inimkatsed regelementeerimata kujul)
Sinu nimi läheb kirja admebaasi - "sai 1500 mg"
Minu omale järgi märge "sai 500"Siis all peenes kirjas: arstid, kes vaatavad antud persoone läbi 2020 aastal, tehke märkmeid ka nende liigeste kohta, äkki saab midagi glükosamiini toimest teada!
1500 on raviannus, alla 500 profülaktika. 500mg sisaldav on retseptiravim, alla selle toidulisand (ei maksa tõsiselt võtta bio-glükosamiini karbile kirjutatud 500mg, sest seal on kogu kompleksi sisaldus (glükosamiinsulfaat 2KCl), mitte puhta glükosamiini sisaldus. vastavalt vajadusele soovitatakse ka annust, ju sul siis ei olnud täislaksu vaja. ja kui siin jup kahtles, kas asi üldse toimib, siis on selle kohta piisavalt adekvaatseid meditsiiniuuringuid tehtud, mida ma siinjuures tsiteerima ei hakka, aga kui siiski kahtled, et see ei saa sind aidata, kasuta siis midagi muud, minupärast kasvõi LitoZini, mille peale memmed üsna maiad viimasel ajal on
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.