A1->A
Jess
Lõpuks leiti asjale mingi kompromiss. Nagu ma aru saan, siis kogu see jama tulenes sellest et mul on vaid A kat. Tavaliselt kui lube tehakse siis ikka A ja B kat koos ning seega tuleb teaha vaid autoga lõppastme koolitus, mis siis kandub üle ka A katile. Paistis et ma olin neil üldse selline esimene ja keegi ei osanud sellega arvestada kuna seadus on ka vähe vildakas. Kui keegi autokoolist hakkab rääkima et tsikliga tuleb teha ka libedasõit, siis saatke ta kohe pikalt - ei tule! Ja samuti ei tule suveajal teha pimedasõitu! See on siis alates 15 mai kuni ma ei mäletagi. Aide ja Kalju autokoolis lepiti kokku, et tuleb kaks teooriatundi ja linnasõit. Seega leppisime Kaljuga kokku, et pühapäeval 15.00 saame Motokoll ja mina autokoolis kokku ning ta teeb selle 800 krooniga ära.
Nii et kui on veel keegi kel vaid A kat, siis lõõge kampa.
Igatahes minujaoks oli see küll müstilin kogemus. Kolmandik inimesi ei teadnud kas asjast üldse mittekui midagi või rääkisid vastuolulisi asju.

Nii et kui on veel keegi kel vaid A kat, siis lõõge kampa.
Igatahes minujaoks oli see küll müstilin kogemus. Kolmandik inimesi ei teadnud kas asjast üldse mittekui midagi või rääkisid vastuolulisi asju.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.