Rohkem austust teedel!
Tarts kirjutas:jan22 kirjutas:Kui teiekord motikaga mõne ülbiku rollerdaja taban siis sõidan ka kõrvale ja esitan mõned küsimused ja teen pilti ka!
Mõistan Su püüdlusi ja pahameelt. Aga tuleme korra reaalsusesse tagasi. Mis see küsimine Sulle annab? Mis see pildi tegemine annab? Tekitab vaid konflikti ning paksu verd ja muud midagi. Lase sellel tegeleda politseil. Igal asjal on oma aeg ja igal oinal oma Mihklipäev.
Kindlasi on Sul ka õigus, aga ikkagi...
Eks kogu minu käitumine oli tingitud hetkel olukorrast liikluses,kampaaniast ja kui keegi ei reageeri ülbamisele siis miks mitte sõeluda ohtlikult.Hing sai täis kuna poiss siiberdas ka minu ees kummaliselt.
Kui veel mitmed kaasliiklejad viitsiksid lapsliiklejaid korrale kutsuda oleks selge arusaamine,et midagi ei jää märkamata!
Politsei ei jõua ka iga rolleristi sabas sõita ja jälgida kui korralik keegi on või ei ole!
Üks kogemus oli aasta tagasi Tondi tn,kui minu motika ees sõitis üks nooruk 50cm2 rolleriga ja pidevalt sõitis äärekivile(võibolla tahtis,et ma tast mööduksin) nii lähedale et kukkumine ei olnud enam kaugel.Siis ka soovitasin poisil äärekivist vähemalt 50cm kaugusele hoida et vältida ebameeldivat kohtumist tee pinnaga.
Poiss oli üsna roheline lubadega uue rolleri omanik.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.