Rohkem austust teedel!
oman ise ka 50cm apriliat (mopeedi mitte rollerit) ja sõitnud juba väikest saadik ja näinud ka erinevaid juhte.Minu arvates see kui autojuht nüüd autost välja tuleb ja liikluseeskirja rikkunud rolleripoissi sakutama hakkab ei ole ka õige sest mis siis peaksid rolleri ja kõik 2 rattasliste omanikud kohe ette keeranud auto kinni pidama ja tappa andma? sellise suhtumusega ei jõua küll kuskile.asi vajaks parandamist mõlemalt poolt on olemas igas gruppis nii auto kui ka 2 rattasliste seas neid LE rikkujaid, saan aru ka autojuhtide pahameelest et kui ikka keegi ees ujub või ette keerab siis ajab ikka stta keema küll, aga kui ikka vaadata linnas vähegi mida need samad autojuhid linnas teevad ma toon näiteks pärnu 3-4 autot panevad täiesti pohhult punase tulega üle ristmiku sõidavad motika meestele sõna otseses mõttes prse kinni no mis siis sellised juhid paremad on? tuleks ka siis uuesti kordus eksamitele saata? Võib öelda et liikluskultuur on hukas. Mina näiteks suurema maantee ega linna mopiga sõitma ei julge minna sest aetakse alla sõna otses mõttes.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.