Positiivne kogemus motopolitseiga

Kasutaja avatar

HeitiKender

Lugemata postitus Postitas HeitiKender »

FayKing kirjutas:

Täielik OT, kuid olen kuulnud, et üleeelmisel-eelmisel aastal tehti MKM-is vastavad arvutused ja tulemus ...

... kui riik ehitaks ja peaks üleval ühte ringrada millel igameheõigus masin tühjaks keerata, oleks see majanduslikult riigile palju kasulikum kui tänaval laipu kokku lükata (saamatajäänud maksud + muud kulud).

AGA ARU MA EI TAIPA MIKS SELLE NIMEL TEGUTSEMA POLE HAKATUD?

Arvutused on teoreetilised - kuigi ma tahaks väga neid arvutusi näha, ilmselt on seal mazhoorselt vigu ja põhimõttelisi möödapanekuid. Miks ma nii arvan? Sest Soomes on radu, Hispaanias, Itaalias, Ungaris ja kus iganes on radu. Aga laipu on hoolimata sellest. Need tänaval kõvatajad ei lähe rajale, pane või punane vaip maha.
Kui oleks minu teha siis ma muudaks liikluskaristusi selliselt, et lisaks trahvile ja ühiskondlikult kasulikule tööle (nädal aega tänavaid koristada kuni auto tasulises parklas ootab kuni piloot jala käib) oleks ka kohustus ringrajal minna sõita ning ringiaeg kleebitakse oranzi kleepsuga auto pagasnikule, et kõik saaks naerda.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”