Õnnetused mootorratastega

Võsavillem

Lugemata postitus Postitas Võsavillem »

rallitaja kirjutas:
tiigrr kirjutas:

Ülijube juhtum oli see küll. Vigastusi oli nii palju et mõtlesid korra, mis üldse terveks jäi?!
Siinkohal mõtled, et miks vanemad ostavad oma võsukestele sellised riistad ja ei hoolitse sama nende liikluskasvatuse(teadmise) eest??
Kurb

Mis seal ikka koolitada, selle krossikaga ei oleks tohtinud liiklusesse minnagi. Need ei ole siiski selleks ette nähtud.

Ei tea kuhu nad siis minema peaksid...Metsast pekstakse nad välja ja Tallinn ei ole maakoht et lähed ümbruskonna põldudele sounama.Kuna tunnen seda kanti ja tulen igapäev sama tänavat mööda töölt siis usun et kui see G4S auto tõesti sealt 80kmh tuli siis 50% võimalusega oleks autoga ka ette sõitnud kuna see on suht pime nurk seal ja et näha kas sealt keegi tuleb on vaja sõita osaliselt auto nina ristmikule välja.Küsimusele millised vanemad ostavad oma lapsele sellise sõiduki vastan samasugused nagu meie.Kui sai ise lapsena sõidetud tsiklitega sõitsid meie isad siis on selge et ega lapsele ka ei keela üldjuhul.Mis puudutab liikluskasvatust siis teada on et pead ja loedki lapsele moraali aga ega ta sellest hästi aru ei taha saada.Olen ise omalajal analoogse õnnetuse läbielanud selle kandi tänavatevahel ainult tol korral sõitis kõrvateelt meile auto ette.Meil oli sel juhul kiirus 60+
Pärast seda oli kohe selge palju mõistlik kiirus oleks.Sellest on nüüd rohkem kui 10 aastat möödas kui meie siin kandis sõitsime ja siis oli võimalik metsas sõita nii palju kui soovisid.Praeguseks nagu ma juba ennist kirjutasin on see muutunud paktiliselt võimatuks.Eelmine aasta sai siin ikka vahel männiku rajale otse läbi metsa mindud tulemuseks oli siis hunnik rusika näitamisi ja kepikõndijate ähvardusi ning paaril korral ässitati koer kallale.Samas jah on varjant muidugi noortel kõik ära keelata aga eks siis on tulemus ka näha.
PS: Antudjuhul oleks võinud sellele G4S autole jalgrattaga ka alla sõita.Minu arvamus on et selle õnnetuse puhul pingutasid G4S mehed üle kuna selle kiirusepealt oleks nad endale paremalt tulijad ka alla ajanud.

Mine “Vaba teema”