Ringrajahooaeg 2008
Moderaator: Moded
haldjas kirjutas:Lgp.anni
Kas oleks võimalik loota Teie kenale abile ja saada ka Balti MV ja Soome MV 2008 kalendri ? Kahjuks ei valda inglise keelt ja ei tea ka linke ,kust saada infot.Äkki teil on? kasvõi lingid kui pole võimalik saada kalendrit eesti keeles. Ette tänades
PS! ja veel,kas on kuskil kindlalt määratletud sponsorite kleepsude asukohad, suurused ehk sponsorreeglid-peaksime varsti neid tellima hakkama ( sponsorid küsivad,et mida vaja reklaammaterjalist ja mida tohib jne... ,aga mina ei oska vastata) ,aga ma ei leia reegleid
Soome kalender 2008:
24.-25.05 Botniaring
14.-15.06 Motopark
28.-29.06 Alastaro
05.-06.07 Kemora
09.-10.08 Räyskälä
30.-31.08 Motopark
Balti kalender 2008:
- April 2008 KAUNAS, Nemuno Ziedas
16.-17. May 2008 PÄRNU, Audru track - July 2008 Kuressaare, Airport
23.-24. August 2008 RIGA, Bikernieki
30.-31. August 2008 KAUNAS, Nemuno Ziedas
Scandinavian Open 2008:
28.-29.06 Alastaro
25.-27.07 Karlskoga
23.-24.08 Valer
06.-07.09 Karlskoga
20.-21.09 Falkenberg
Sponsorkleepsudele ei ole kehtestatud kohtasid
anni kirjutas:Ise oled süüdi, et õigesse boksi ei sattunud messil!
Tahtsingi sulle noomituse teha et kohal olid, aga no mina EI näinud....
süüdi jahh, et ma otsisin ja vaatasin, kuid tulutult... Lootuses saada üks kõvem keretäis olin ka munandikaitsme installinud, kuid ei miskit...
Kuule.. aga kus see õige boks siis oli kus sa õpetust sõnakuulmatutele jagasid???
mgm kirjutas:kas 03 mai treeningul saab hommikul olema ka mingi a'la veldi treeningpäev ümber koonuste!? sest ma arvan ega peale pikka talve see paha ei teeks.. vähemalt minule
Eelmistel aastatel on see koonustrall toimunud eelnevalt ikka Rapla rajal... Kuhu ta oma koonused seekord plaanib panna pead temalt endalt uurima...
Velz pajatab....
....Koolitustega alustame aprillis 2008!
http://www.veltmotocenter.ee/?menu2ID=13
-
- Tsikkel: honda/suzuki
- Kontakt:
Re: .
sulu13 kirjutas:Mis põhjusel Kuressaares 125cc klass ära jääb?
Sama küsimus siin? Kuidas siis 125-s punkte arvestatakse kui üks etapp maha läheb (Soome) ja samas Kuressaares 125-d ei sõida ,kuigi see on Balti MV etapp? Augustis pole ühtegi EMV etappi, seega on noortel mõtekas sõita Balti MV kaasa, et terve kuu vahele ei jääks.Augustis on kaks etappi Baltit.Suured sõidavad vast sel ajal Soomes või mujal Euroopas,aga lapsed........
Kus need "väikenokkad" siis õppima peavad , et suurtele onudele tulevikus närvikõdi pakkuda saaks?
Re: .
haldjas kirjutas:sulu13 kirjutas:Mis põhjusel Kuressaares 125cc klass ära jääb?
Sama küsimus siin? Kuidas siis 125-s punkte arvestatakse kui üks etapp maha läheb (Soome) ja samas Kuressaares 125-d ei sõida ,kuigi see on Balti MV etapp? Augustis pole ühtegi EMV etappi, seega on noortel mõtekas sõita Balti MV kaasa, et terve kuu vahele ei jääks.Augustis on kaks etappi Baltit.Suured sõidavad vast sel ajal Soomes või mujal Euroopas,aga lapsed........
Kus need "väikenokkad" siis õppima peavad , et suurtele onudele tulevikus närvikõdi pakkuda saaks?
Asi on põhimõtteliselt kinni ikka selles rahas ja ajas.
Nad ei saa ju vägakaua ka lennuvälja kinni hoida... muidugi oleks tore kui oleks nagu eelmine aasta
jama on jah see, et balti sarjas, kus on isegi vähe etappe jääb sellepärast 125ccm veel üks ära
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.